Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “Yengeç Burcu hayalindeki tatili yapabilecek mi?” Emine Akkaya haftalık burç yorumunda ne dedi?

“Yengeç Burcu hayalindeki tatili yapabilecek mi?” Emine Akkaya haftalık burç yorumunda ne dedi?

tarafından sevda

Astrolog Emine Akkaya, youtube kanalında yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 18-24 haftasında Yengeç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Yengeçler, bu hafta ailede bazı kavga ve gürültüler var, evdeki gerginliği yumuşatmak size düşüyor. İşinizle alakalı da hedeflediğiniz noktaya erişeceksiniz. Ufak bir tatil planınız var Mayıs ayında kendinizi dinlendireceksiniz bu size iyi gelecek.

Son zamanlarda insanları dinlemiyorsunuz gibi bir tavrınız var size bunu da aşmanızı öneriyorum. Araba alma niyeti olan Yengeç burcu istediğini gerçekleştirecek, Ayrıca babanız için de yapmak istediğiniz bir şey var merak etmeyin onu da gerçekleştireceksiniz. Bolluk ve bereket sizinle olacak korkmayın!