Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma, durumu öyle abarttı ki komedinin dibine vurdu artık!

Yasak Elma, durumu öyle abarttı ki komedinin dibine vurdu artık!

tarafından zk zk
Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, her hafta ilginç şoklarla izleyiciyi ekran başında dumur etmeye devam ediyor.

Başlarda yaşanan tuhaf durumları, ilginç tesadüfleri, olmadık olayları çokça eleştiren izleyici de artık diziye başka bir gözle bakmaya başladı.

Her an her şeyin olabileceği dizi, gittikçe komedi kıvamına dönüşmeye başladı. İzleyici de gerçeklikten uzak pek çok olaya artık şaşırmıyor.

Dizinin yayınlanan son bölümünde Zeynep’in bekarlığa veda partisini organize eden Yıldız, her şeyi eline yüzüne bulaştırmıştı.

Partiye bir striptizci çağıran Yıldız, gelen adamı görünce şoka uğramış ve evdeki herkesi şaşkınlık içinde bırakan o anlarda izleyici de gülmekten kırılmıştı.

Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu, bu sahneyi ele aldığı yazısında “‘Yasak Elma’, kendisiyle kafa bulan ve kıvamıyla şu sıralar ekranın en çarpıcı dizilerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Ev ahalisi, son bölüm Zeynep’in bekarlık partisindeki ekonomik striptizci sahnelerinde hayli güldü” diyerek dizideki bu komik anlardan verdiği örnekle Yasak Elma’nın komedinin dibine vurduğunu söylüyor.

Yasak Elma, durumu öyle abarttı ki komedinin dibine vurdu artık! 8

Koloğlu, yazısına şöyle devam ediyor:

“Ailesini geçindirmek için ek iş ‘evinizin dansçısı’ olarak sürdüren, nakit olmadı, elinde post makinesiyle gelip kredi kartına taksitle çalışan şişman abi fikri, muhteşemdi. Hele geçtiğimiz bölüm Mafya kardeş Dündar’ın ailesinin kız isteme hikayeleri… ‘Annem Afife, babam Yaşar tanıyorsunuz, amcam, yengem, dayım, bizim çocuklar’ diye kalabalik bir aile topluluğuyla kız istemeye gelen Dündar ve sonrasında yaşananlar…

Afife’nin Caner’i pek beğenip evde olan biteni anlamaya çalışmasıyla ilgili sahneler başa sarıp tekrar izlenesi bir keyifteydi. ‘’Halit Bey’in kardeşi miydin sen?” sorusuna, Caner’in, “Yok, ben onun üçüncü eşinin kardeşiyim”le başlayan bilmece, Afife Hanım’ın; “Şimdi giden kız kim?”le devam etmesi, ardından aldığı; “O şimdiki eşi Yıldız” karşısındaki hayreti…

Yasak Elma, durumu öyle abarttı ki komedinin dibine vurdu artık! 9

Hele Ender’le ilgili kardeşi Caner’den gelen bilgiler; “Ablam olur. Ayrıca Lila’nın dayısı Alihan kendisi Halit Bey’in iş ortağı olup, ablamla görüşür. Çünkü onlarda evliler.” “Halit Bey sizin öteki eşinizden de çocuğunuz var mı?” sorusuna gelen Caner’in tekrar ortaya atılıp, “İngiltere’de kendisi. Ben dayısı olurum. Arabayla birine çarptı ve hırsızlık yaptı” bilgileri müstakbel kayınvalide Afife’nin portatif pervanesinin pilinin bitmesine neden olur! Dizi, entrikaları ve Alihan ile Zeynep arasındaki ‘aşkı’ da artık ‘Yapacak bir şey yok bu iş tuttu kafa bulalım’ diyerek devam ettirecek gibi….”