Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeni aşk İrem Helvacıoğlu’na daha önce yaşamadığı bir duyguyu yaşattı!

Yeni aşk İrem Helvacıoğlu’na daha önce yaşamadığı bir duyguyu yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, iş hayatında yoğun bir dönem yaşarken, aşk hayatında da çok mutlu pozlar veriyor. Kaçış isimli Disney Plus için çekilen dizide Engin Akyürek ile başrolde buluşan ünlü oyuncu, ayrıca yeni bir dizi projesi için de anlaşma yaptı.

Seni Çok Bekledim ve Baş Belası isimli iki televizyon dizisinin ardından İrem Helvacıoğlu, yeniden ekrana dönüş yapacak. Engin Öztürk ile birlikte Annenin Sırrıdır Çocuk isimli tv8 dizisinde başrolde yer alacak olan oyuncu, hem iş hem de özel hayatında mutlu günler geçiriyor.

Bu mutluluğunu hem instagram paylaşımlarına yansıtan hem de basın ile karşılaşmalarında mutluluk pozları veren oyuncu, sevgilisi Yolaç Özcan ile de doğum günü kutlamaları sonrasında ilk kez el ele görüntülendi.

Yılbaşı akşamı Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, mutluluğunu sergileyen oyuncu, sevgilisine şu ifadeleri yazmıştı: “Bazen bir an’ı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın… Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her an’ı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim.”

Yeni aşk İrem Helvacıoğlu'na daha önce yaşamadığı bir duyguyu yaşattı! 7

Bu sözleriyle Yolaç Özcan’a olan aşkını instagram’dan duyuran İrem Helvacoğlu, her haliyle mutluluğu yakaladığını sergiliyor. Basın ile yaptığı röportajda, sevgilisi ile ilk kez kameraların karşısına çıkan oyuncunun yüzü gülüyordu.

Sevgilisinin doğum günü sürprizi yaptığı İrem Helvacıoğlu, halinden çok memnundu. Kendisine büyük sürpriz olduğunu belirten oyuncu, “Gerçekten çok şaşırdım. Ben baş başa yemek yiyeceğimizi sanıyordum, bütün arkadaşlarımla masada karşılaştım” diye konuştu.

Çok mutlu olduğunu anlatan İrem Helvacıoğlu, arkadaş ortamında tanıştıklarını ve sonra da aralarında bir aşkın geliştiğini ifade etti. “Baştan belliydi diyen” oyuncu, çok romantik gerçekleştiğini ve hayatında da daha önce böyle bir şey yaşamadığını sözlerine ekledi.