Ana sayfa Dizi Haberleri tv8’den üst üste üçüncü dizi atağı, Acun Ilıcalı reyting için dizilere sarıldı!

tv8’den üst üste üçüncü dizi atağı, Acun Ilıcalı reyting için dizilere sarıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı’nın tv8’i satın aldığı dönemde bir eğlence kanalı olma iddiası vardı. Bunu kısmen başaran ünlü televizyoncu, diziler konusunda ise uzun süre beklemede kalan Acun Ilıcalı, son dönemde bu konuya daha çok ağırlık vermeye başladı.

O Ses Türkiye yarışmasının eski havasında olmamasına rağmen Survivor All Star 2022 yarışması tv8’in kurtarıcı olmayı sürdürüyor. Geçen sezon Doğduğun Ev Kaderindir bittikten sonra Kırmızı Oda kanalın tek dizisi olarak kalmıştı.

Ancak yeni sezonda Acun Ilıcalı dizilere daha çok önem verme kararı aldı ve ardından da iki yeni proje ortaya çıktı. Bu projelerden birisi Canım Annem isimli günlük diziydi. Bu dizinin çekimleri devam ediyor ve izleyicilerin yüreğini ısıtacak bir yapım olacağı da fragmanlarından anlaşılıyor.

Acun Ilıcalı’nın izleyicilere ikinci sürprizi ise Çağatay Ulusoy ile Alina Boz ikilisinin buluştuğu Süslü Korkuluk isimli yeni dizi oldu. Bu dizinin de ilk fragmanı yılbaşı itibariyle yayınlandı ve şimdiden çok ilgi çekti. İki genç oyuncunun bu yapımda başrolde buluşması da dizinin sosyal medyada çok konuşulmasını sağladı. Ancak Acun Ilıcalı ile OGM Pictures’in ortakları Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu arasında kriz çıktığı ve dizinin tv8’de yayınlanmayacağına yönelik bir iddia ortaya atıldı. Bu iddia kafaları karıştırdı.

Acun Ilıcalı’dan üçüncü bir dizi atağı daha geliyor. Bu dizinin de detayları ortaya çıkmaya başladı. Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizi, isinden de anlaşılacağı üzere anne ile çocuğuna odaklanan bir hikayeyi ekrana taşıyacak.

Dizinin başrollerinde Engin Öztürk ile İrem Helvacoğlu ikilisinin buluşması da dikkatleri çekti. NTC Media tarafından titizlikle hazırlanan yeni dizinin detaylarının yakında ortaya çıkması bekleniyor.