Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bir dizi çifti doğuyor; Serkan Çayoğlu – Melisa Aslı Pamuk

Yeni bir dizi çifti doğuyor; Serkan Çayoğlu – Melisa Aslı Pamuk

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Serkan Çayoğlu hayranları müthiş bir heyecan içinde… Geçen sezon Halka dizisinde rol alan oyuncu, 2020 yılında ise Yeni Hayat isimli yeni bir dizide başrolde bulunuyor.

Çayoğlu’nun partneri ise geçen sezon Çarpışma’da Cemre karakterine hayat veren Melisa Aslı Pamuk oldu… İkilinin nasıl bir uyum yakalayacağı en çok merak edilen konu.

Son dönemin öne çıkan güzellerinden olan Pamuk, özellikle Kara Sevda dizisindeki Asu karakteri ile büyük bir çıkışa imzasını atmıştı.Kiraz Mevsimi dizisiyle tüm dünyada üne kavuşan Serkan Çayoğlu ise son dönemde yeni bir çıkış yapacağı proje arayışı içindeydi.

Senaryosunu Elif Usman’ın yazmakta olduğu, yönetmenliğini ise Başak Soysal ve Cem Özüduru’nun yapacağı Yeni Hayat dizisi Kanal D ekranında yayınlanacak.

Yeni bir dizi çifti doğuyor; Serkan Çayoğlu - Melisa Aslı Pamuk 7

Özge Gürel ile Kiraz Mevsimi dizisinden bu yana yaşadığı aşkla da bilinen Serkan Çayoğlu, yurt dışında da ciddi bir tanınırlığı olan oyuncularımızdan. Bu yüzden Yeni Hayat dizisi sadece ülkemizde değil, yurt dışında da heyecan ile beklenen bir yapım konumunda.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda bu ikilinin iyi bir uyum yakalayacağına inandıklarını belirten izleyiciler, yeni bir dizi çiftinin doğmakta olduğunu ifade ediyor.