Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizisinde Oktay Kaynarca’ya bomba gibi partnerler geliyor!

Yeni dizisinde Oktay Kaynarca’ya bomba gibi partnerler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca Eylül ayı ile başlayacak olan 2022-2023 sezonu için çok iddialı bir dizinin hem yapımcısı hem de başrol oyuncusu… Güzel Adamlar isimli yapım şirketini arkadaşları Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte kuran Oktay Kaynarca, artık sadece bir oyuncu değil, aynı zamanda bir yapımcı olarak da projelerin arkasında olacak.

Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır karakteri ile fenomen haline gelen ünlü oyuncu, ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Çakırbeyli karakteri ile de yine milyonların kalbini kazandı… Üst üste iki karakter ile fenomen haline gelen Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi de bu nedenle büyük ilgi görüyor.

Oktay Kaynarca dizisiyle ilgili yaptığı ilk açıklamada “Gelecek sezonun lokomotifi olacak bir dizi” diyerek de beklentilerin bir hayli artmasına neden olmuştu. İşte bu yeni diziyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Yeni dizisinde Oktay Kaynarca'ya bomba gibi partnerler geliyor! 8

Dizinin isminin Kor olarak belirlendiği ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş da bazı detaylar verdi. Her şeyden önce Oktay Kaynarca’nın yapımcılığını yaptığı ilk dizinin çok etkili bir çıkış yapması bekleniyor.

atv’de yayınlanacak olan dizinin çekimlerine Haziran ayında başlanacak. Onur Tan da dizinin yapım ortaklarından birisi ve aynı zamanda da yönetmen olarak projenin her detayını incelikle sürdürüyor.

Kor isimli yeni dizinin Haziran ayında sete çıkması ve yaz aylarında da en az 4 bölümün çekilmesi bekleniyor. Onur Tan, bu dört bölümü çok etkili bir şekilde hazırlayarak Eylül ayından itibaren atv’de Kor dizisini izleyecek milyonları hikayeye bağlamaya çalışacak.

Oktay Kaynarca’nın hikayede birlikte rol alacağı isimlerle ilgili görüşmeler sürüyor. İlk gelen bilgiler Işıl Yücesoy ile anlaşma noktasında olunduğu, ayrıca Birce Akalay, Eren Vurdem ve Hakan Karahan ile de görüşme yapıldığı ortaya çıktı.

Yeni dizisinde Oktay Kaynarca'ya bomba gibi partnerler geliyor! 9

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda Oktay Kaynarca ile Birce Akalay yemekte bir araya gelmişti. İkilinin yeni dizide buluşması bekleniyor.

Oktay Kaynarca’nın bu isimlerle kendisinin görüştüğü ve dizinin çok iddialı bir oyuncu kadrosunun olacağı ifade ediliyor.