Ana sayfa Sosyal Medya Yeni diziye başlayan Hande Doğandemir, yeni imajı ile olay oldu!

Yeni diziye başlayan Hande Doğandemir, yeni imajı ile olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, son yıllarde yer aldığı projelerin kısa sürmesi gibi bir sorun yaşıyordu. Benzer durumları yaşayan birçok oyuncu olduğu gibi, projelere daha temkinli yaklaşan oyuncu bu sezon ise ilk olarak Kırmızı Oda dizisine Nesrin karakteri ile konuk oldu.

Kırmızı Oda’da 4 bölüm yer alan ve renk katan Doğandemir, şimdilerde ise Exxen platformunda yayın hayatına başlayan Hükümsüz isimli dizide Filiz karakterine hayat veriyor. Kadın cinayetlerine yönelik çok çarpıcı mesajlarla dolu olan Hükümsüz’de başarılı performansını ortaya koyan oyuncu, yeni imajıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile küt ve kahküllü saçlarıyla poz veren oyuncu, hem arkadaşlarını hem de hayranlarını çok şaşırttı. Başak Daşman şaşkınlığını “Bak bak” mesajıyla gösterdi. Berk Cankat, beğenisini emojiyle gösterdi.

Ünlü oyuncunun hayranları ise bu modelin çok yakıştığı görüşünde birleşti. “Hande çok yakıştı bu saçlar sana” diye yorum bırakan hayranları, bu haliyle çok güzel göründüğünü ifade eden iltifatlarda bulundu. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni topladı.

Yeni diziye başlayan Hande Doğandemir, yeni imajı ile olay oldu! 7

Oyuncu, Hükümsüz dizisinde canlandırdığı Filiz karakterinin hikayesinden de çok etkilendi. Doğandemir, instargam hesabından karakter konusunda şu mesajı ile de dikkat çekmişti:

“Filiz’in hikayesi hepimizin bildiği çok tanıdık bir hikaye.. sonlanınca daha ayrıntılı yazacağım.. kaybolan kardeşi için adalet arıyor.. peki gerçekte ne oldu? onun için adalet yerini bulamadı kardeşinin katilleri hala serbest…”