Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur dizisinde ölme sırası kime geldi? Yoksa bir ünlü daha mı ayrılacak?

Çukur dizisinde ölme sırası kime geldi? Yoksa bir ünlü daha mı ayrılacak?

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un heyecanla beklenen yeni bölümünden 2. tanıtımı yayınlandı. Dizide şimdiye kadar 113. bölüm yayınlandı. 25 Ocak Pazartesi akşamı 114. bölümü izleyeceksiniz. Dizinin 125. bölüm itibari ile final yapmasının beklendiğini de hatırlatalım. Koçovalılar’ın, Çağatay Erdenet’i bitirmek için harekete geçtiği tanıtımda Vartolu’nun aksiyon dolu sahneleri nefes kesiyor. “Koçovalılar, Çağatay’dan intikam alabilecek mi?” sorusunun yanıtı ise büyük merak konusu oluyor.

Bilindiği üzere Çağatay Erdenet karakterini usta oyuncu Nejat İşler canlandırıyor. Dizide son haftalarda bir çok karakterin üst üste ayrılması, sırada Çağatay’ın mı olduğu sorusunu sorduruyor. En son; Baki Davrak, Hazal Subaşı, Mustafa Avkıran ve İrem Sak diziden ayrılan isimler olmuştu.

Akın’dan sonra Emmi ve Aliço’nun da hayati tehlikesi sürerken mahallede yaşanacak yeni patlama herkesin yüreğini ağzına getirecek. Koçovalılar bir yandan Çukur’daki yaraları sararken diğer yandan Erdenetler’in peşine düşecek.

Çukur dizisinde ölme sırası kime geldi? Yoksa bir ünlü daha mı ayrılacak? 7

Cumali Amca ile görüşen Vartolu’nun kurduğu akıl dolu plan nefesleri kesecek. Koçovalılar’ın evinde Efsun’la ilgili yaşanacak gelişmeler herkes için yeni bir dönüm noktası olurken Koçovalılar’ın yaptıkları yeni intikam planı Erdenet ailesinden birinin daha sonunu hazırlayacak.

Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Nejat İşler, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, Genco Özak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!