Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Gelin 63. Final Bölümü Fragmanı İzle! Erkenci Kuş, Yeni Gelin’i bitirdi!

Yeni Gelin 63. Final Bölümü Fragmanı İzle! Erkenci Kuş, Yeni Gelin’i bitirdi!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, Yeni Gelin’de başrollerindeki Jessica May ve Tolga Mendi’nin yanı sıra Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar ve Renan Bilek gibi usta oyuncular da yer alıyor. Dizinin 62. bölümü 17 Kasım Cumartesi akşamı Show TV’de izleyicilerle buluştu. Geçen sezonun Cumartesi günleri genelde birinci olan yapımı Yeni Gelin, bu sezon düşen reytingleri nedeniyle 24 Kasım Cumartesi günü ekrana gelecek 63. bölümüyle birlikte final yaparak hayranlarına veda edecek. Doğum sancıları tutan Bella’nın apar topar hastaneye götürüldüğü tanıtımda Bozoklar büyük bir heyecan yaşıyor. Konservatuar için seçmelere giden Şirin’e Baran’ın desteği dikkat çekerken, Bella doğuma giriyor!

Dizinin final noktasına gelmesi geçen sezon tahmin bile edilemezdi. Özellikle Erkenci Kuş dizisinin Cumartesi’ye alınması, ayrıca O Ses Türkiye ve Kalk Gidelim gibi yapımların da performanslarını yükseltmeleri Yeni Gelin’i bir hayli zayıflattı. Hikayesiyle de yenilik ortaya koyamayan Yeni Gelin dizisi final yaparak veda ediyor. Final bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan 63. final bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

62. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

Yaptıkları oyunla konağa dönen Ayşe ve Möhteber’i karşısında bulan Asiye deliye dönse de kumalarını affetmesi uzun sürmedi. İkiz bebekleri olacağını öğrenen Şirin ve Baran sevinçlerini Bozoklarla paylaşırken, Bella konak halkını muma çevirmekle meşguldü. Herkes, hamilelikle birlikte gürültüye tahammülü kalmayan Bella’yı memnun etmeye çalıştı. Bella’nın aşerdiği meyveyi bulmak için elinden geleni yapan Hazar ve Kağan’ın başları yine belaya girdi. Hazar nezarethanede, Kağan soğuk hava deposunda kurtarılmayı bekledi. Bella, sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı doğum mottosuyla aile bireylerine sırasıyla görev ve sorumluluklar verdi. Bella’nın verdiği görevle bütün konak yumurta peşine düşerek, hayatlarını birer yumurtaya adadı. Bozokların en yeni üyesi, asıl sürpriz yumurta ise erken gelmeye karar verdi. Doğum sancıları tutan Bella’nın “Kızımız geliyor!” sözleriyle doğumun başladığının sinyallerini verdiği final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, Yeni Gelin’de başrollerindeki Jessica May ve Tolga Mendi’nin yanı sıra Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar ve Renan Bilek gibi usta oyuncular da yer alıyor.Yeni Gelin merakla beklenen final bölümüyle 24 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!