Ana sayfa Sosyal Medya Yeni gelin Demet Özdemir, gelinliğiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi!

Yeni gelin Demet Özdemir, gelinliğiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğününün yankıları hala devam ederken, Özdemir’in giydiği 3 gelinlik hala konuşuluyor.

Düğünde en dikkat çeken detay ünlü oyuncunun giydiği gelinlikler oldu. Demet Özdemir, nikah sırasında Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı gelinlikle davetlilerin karşısına çıkarken, nikah sonrasında Nihan Peker’in tasarladığı ikinci gelinliği ile göz kamaştırdı. Oyuncu, after party için ise kendisi için özel olarak tasarlattığı, Alexander Mc Queen defilesinin özel parçası olan elbiseyi giydi.

Günlerdir sosyal medya konuşulan gelinlikler alay konusu olmuştu. Kimi sosyal medya kullanıcısı, oyuncunun giydiği ilk gelinliği kaydırmaz halıya benzetirken bazı kişiler de sineklik benzetmesi yapmıştı.

Yeni gelin Demet Özdemir, gelinliğiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi! 8

Hakkında yapılan eleştirilere kayıtsız kalamayan Demet Özdemir suskunluğunu bozdu. Bir süredir instagram hesabından düğününden fotoğraf karelerini paylaşmaya devam eden oyuncu, bir paylaşımının altına yazdığı sözlerle dikkat çekti.

Oyuncu, “Her şey eleştirilir, her şey kötülenir maalesef. Ama gerçek anlar! Ne eleştiri, ne kötüleme o anları gölgeleyebilir! An biriktirin an. İyi bakın resme ne çok an ne çok sevgi var!” ifadelerini kullandığı paylaşımında yapılan eleştirilere kendine has tarzda cevap verdi.

Yeni gelin Demet Özdemir, gelinliğiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi! 9

Oğuzhan Koç ile dans ettiği bir anın fotoğrafını da paylaşan oyuncu, “Yarın linç var derken ben” notunu düştüğü paylaşımıyla da düğününe yönelik yapılan eleştirilere göndermede bulundu.