Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisi 61. bölüm 2. fragmanı izle! Büyük final yaklaştı!

Yeni Gelin dizisi 61. bölüm 2. fragmanı izle! Büyük final yaklaştı!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen Süreç Film imzalı, büyük finale yaklaşan Yeni Gelin’in 61. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Baran ve Şirin’in romantik anlarının dikkat çektiği, Kalender’in Ayşe ve Möhteber’i affetmediği tanıtımda Kör Hasan, Türkmen’i istiyor. Bozokların eğlenceli görüntüleri izleyenleri kahkahaya boğuyor.

Yeni Gelin’in geçtiğimiz Cumartesi akşamı ekrana gelen 60. bölümünde yıllardan beri süre gelen geleneği bozmaya, tek eşli bir hayata adım atmaya, küçük çekirdek ailesi içinde mutlu mesut yaşamaya kararlı olan Kalender Ağa, belediye başkanlığı adaylığından vazgeçerek Möhteber ve Ayşe’yi boşadı. Türkmen ve Müsellim’i evlendirmeye kararlı olan Bella, Kalender’in desteğiyle kısmet bulmaya çalıştı.

Müsellim’e kız bulmaya çalışan Bozokların gönüllerince eğlendiği partiyi kana bulamaya niyetli olan Nazgül herkesin mutluluğunu kursağında bıraktı. Bozoklar, facianın eşiğinden döndüğünü zannettiği anda çok daha büyük bir facianın eşiğine geldi.

Kalender’den intikamını almak için samanlığı ateşe veren Ayşe, Bella’yı da çok büyük bir tehlike altında bıraktı. Dumanlar arasında kalan Bella ve Ayşe’nin imdat çığlıkları her yeri inletirken, yardıma gelen Hazar, Bella’yı kurtarabilecek miydi?

Yeni Gelin dizisi 61. bölüm 2. fragmanı izle! Büyük final yaklaştı! 7

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, Yeni Gelin’de başrollerindeki Jessica May ve Tolga Mendi’nin yanı sıra Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar ve Renan Bilek gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Yeni Gelin merakla beklenen yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!