Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisinin Dilan’ı Şilan Makal’ın en büyük korkusuna şaşırmamak elde değil

Yeni Gelin dizisinin Dilan’ı Şilan Makal’ın en büyük korkusuna şaşırmamak elde değil

tarafından ker_def
Herkes aşk arar, Yeni Gelin dizisinin Dilan’ı Şilan Makal’ı aşktan kaçar

Beykent Üniversitesi Tarih bölümü mezunu Şilan Makal, ismini, Bugün Ne Giysem yarışması ile duyurdu.

Şilan Makal, ilk oyunculuk deneyimini ise Show TV ekranlarındaki Yeni Gelin dizisinde yaşamakta…

Güzelliği ile dikkat çeken, oyunculuk konusunda da gelecek vaat eden Şilan Makal’ın en büyük korkusunun aşık olmak olduğunu biliyor muydunuz?

Şilan Makal, Women’s Style’a verdiği röportajda özel hayatına dair ilginç açıklamalarda bulundu. Oyuncu, “Aşık olmaktan korkuyorum” diye konuştu.

İşte Şilan Makal’ın sözleri:

“Aşk kariyeri etkileyen bir virüs. Aşık olunca göze perde iner derler ya, belki de o durumdan korkuyorum. Çünkü kariyerime odaklanmak istiyorum. Şu an hayatımda biri olsa büyük ihtimalle onunla görüşemem. İlerleyen yaşlarımda aşık olmak isterim belki ama böyle bir şey şimdilik söz konusu değil.”

Yeni Gelin dizisinde Dilan Duran isimli karakteri canlandıran Şilan Makal, oyunculuk konusunda yetenekli olduğunu sergilemekte…

Yeni Gelin dizisinin Dilan'ı Şilan Makal'ın en büyük korkusuna şaşırmamak elde değil 7

YENİ GELİN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni Gelin/Dilan Duran/Şilan Makal

Duran aşiretinin kızı, Baran’ın göz bebeği kız kardeşi… Yıllarca kendi kendine Hazar’a büyük bir aşk beslemiş, tam muradına ereceği sırada, hayalindeki beyaz gelinliği bir İspanyol güzeli giymiştir. Ne abisi kadar gözü karadır, ne de halası Möhteber gibi kurnaz. Ama Möhteber’in onu amacı doğrultusunda kullanmasına tabi ki izin verecek, Hazar’a kavuşmak için her yolu mübah sayacaktır.