Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şilan Makal’a sosyal medyada evlilik teklif eden edene!

Şilan Makal’a sosyal medyada evlilik teklif eden edene!

tarafından ker_def

İlk olarak Bugün Ne Giysem isimli programda dikkatleri üzerine çeken Şilan Makal, Yeni Gelin dizisinde Dilan karakteriyle de oyunculuğa adım attı. Şimdilerde ise dizileri değil de tiyatroyu tercih eden Makal, Anormal isimli oyun ile sahnelerde yer alıyor…

Şener Özbayraklı ile evlilik hazırlıkları da yapan Makal, Posta gazetesine yaptığı açıklamada Haziran ayında evleneceklerini anlattı.

Makal, düğüne gelenlerden hediye değil de kitap istiyor ve bunun sebebini de şöyle anlatıyor: “Düğünümüzde hediye istemiyoruz. Onun yerine insanlardan kitap bekliyoruz. Şener Artvinli. Gelen kitapları da Artvin’de köy okullarına hediye etmek istiyoruz. Buradan duyurmuş olayım davetlilere.”

Evliliğin kariyerine kötü etkileyebileceğini bir ara düşündüğüne vurgu yapan Makal, “Başta olmuştu, açık söyleyeyim. Ama biz artık dört yıldır beraberiz ve onu tanıdıkça bunun kesinlikle benim için dezavantaj olmayacağına emin oldum. O yüzden içim çok rahat o konuda da” dedi.

Sosyal medyadan da dert yanan Makal, çok fazla evlilik teklifi aldığını söyledi ve gelen mesajlara değindi:

“Hiç sormayın. Bir ara çok fazla evlilik teklifi alıyordum, bunu bir röportajımda söyledim. Ondan sonra daha da arttı. Herkes deli gibi evlilik teklifi etmeye başladı. “Benimle evlen”, “Benimle evlenmen için ne yapabilirim?” , “Seninle evleneyim de şu kadar borcum olsun” gibi şeyler yazılıyor sürekli (Gülüyor).”