Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin’in Dilan’ı Şilan Makal’ın yeni projesi ortaya çıktı!

Yeni Gelin’in Dilan’ı Şilan Makal’ın yeni projesi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Bugün Ne Giysem programıyla tanınan, Yeni Gelin dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Şilan Makal, Dilan karakterine hayat vermiş ve büyük de dikkat çekmişti.2018 yılında final yapan dizinin ardından ekranda başka bir projede gözükmeyen Şilan Makal’ın kariyer haritası belli oldu.

Genç oyuncu, artık sahnelerde yer alacak. Uzun zamandır tiyatroda olmayı çok isteyen Makal, “Konservatuvar mezunu olmadığım için ‘ne haddime’ diye düşünüp çekiniyordum” diye konuştu ama sahneye çıkmayı da kafasına koydu.

Anormal isimli tiyatro oyuncu ile sahnelerde yer alan Şilan Makal, Posta gazetesindeki röportajında oyunu hakkında şu detayları verdi:

“Aslında düşünüldüğü gibi oyunda bir ‘deli’ yok. Normal ne? Anormal ne? gibi sorular sorduruyor seyirciye. Toplumun genel olarak normal kabul ettiği şeyler aslında ne kadar normal ya da anormal bulduklarımız gerçekten anormal mi? Oyundan çıktıktan sonra insanların bunun üzerine düşünmeye başlayacağı bir oyun.

Benim karakterimin adı Geraldine Barclay, bir psikiyatristin muayenehanesine iş başvurusu için gidiyorum ama klinikte başıma gelmeyen şey kalmıyor. Bir sürü talihsiz olay birbirini izliyor. Kadın olmakla ve bunun zorluklarıyla ilgili… Biraz bunu da sorgulayan bir hikaye…”

Makal, özel hayatında ise Galatasaraylı futbolcu Şener Özbayraklı ile evlilik hazırlıkları yapıyor.