Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisiyle parlayan Jessica May, iki yıl sonra setlere dönüyor!

Yeni Gelin dizisiyle parlayan Jessica May, iki yıl sonra setlere dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Türk vatandaşlığına geçen Brezilya doğumlu Jessica May ülkemize geldiğinden bu yana yer aldığı projelerle kendisini çok sevdirdi. Mütevazi tavırları ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken May, iki yıl aradan sonra setlere dönüyor.

15 yaşındayken Brezilya’da mankenlik yapmaya başlayan ve bir süre sonra Türkiye’ye yerleşen Jessica May’in ülkemizdeki ilk oyunculuk deneyimi Show TV’de yayınlanan Yeni Gelin isimli diziyle yaşadı. 2017 yılında yayınlanan dizide Jessica May, Türkiye’ye gelin gelen bir İtalyan’ı canlandırdı.

Bu dizideki karakteriyle çok sevilen başarılı oyuncu ardından Dert Bende isimli filmde rol aldı. Bu süreçte Türkçesini çok geliştiren ve kusursuz bir şekilde dilimizi konuşan Jessica May, ardından Maria ve Mustafa isimli dizide rol aldı. 2020 yılında ATV’de ekrana gelen dizide May bu kez Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria’yı canlandırdı. Ancak dizi reyting savaşına yenik düştü ve 17. bölümde final yaptı.

Yeni Gelin dizisiyle parlayanJessica May, iki yıl sonra setlere dönüyor! 3

Jessica May, pandemi döneminde setlere iki yıl ara verdi. Güzel oyuncu şimdi yeniden ekranlara dönüyor. May, ATV’nin iddialı dizisi Yalnız Kurt’un ikinci sezonunda rol alacak. Jessica May’in, Damla Colbay’ın ayrılığıyla dolan boşluğu dolduracağı belirtiliyor.

Siyasi göndermeleri olan ve Türkiye’nin yakın dönemine ışık tutma iddiasıyla ekrana gelen Yalnız Kurt geçen kış sezonunda reyting savaşına hızlı bir giriş yapmıştı. Dizi özellikle Kurtlar Vadisi hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılanmıştı. Reyting yarışına çok hızlı giren Yalnız Kurt senaryo hataları yaşayınca kayıp yaşadı.

Bu arada Yalnız Kurt’un ikinci sezonunda oyuncu kadrosuna Yalçın Hafızoğlu da eklendi. Kiralık Aşk isimli dizideki Selim karakteri ile setlere adım atan Yalçın Hafızoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile büyük popülerlik kazanmıştı.