Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem’in dost acısı!..

Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem’in dost acısı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncular Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem, çok iyi dost oldukları iş adamı Gökçin Aras’ın vefatıyla sarsıldı.

İş insanı ve aynı zamanda Bursaspor eski yöneticisi Gökçin Aras, 1 aydır yoğun bakımda olduğu hastanede hayatını kaybetti.Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem yakın dostlarına sosyal medyadan yayınladıkları duygusal mesaj ile veda ettiler.

Oktay Kaynarca instagram hesabında Gökçin Aras’ın fotoğrafını paylaşarak altına,  “Güzel arkadaşım, sırdaşım, güzel dostum; mekanın Cennet olsun” yazdı.

Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem'in dost acısı!.. 7

Selçuk Yöntem de sosyal medyadan yayınladığı mesajında; “Can dostum Gökçin Aras bizi terketti. Mekanı cennet olsun. Çok arayacağız seni. Üzüntümü anlatamam.Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

Gökçin Aras kimdir; Gökçin Aras, 1976 yılında henüz 21 yaşındayken, 2 kişiyle market ekipmanları üretimine başladı. Kardeşi Yalçın Aras ile ortak olan iş insanı şirketin adını Gökçelik koydu. Şirket bir süre sonra market arabaları konusunda dünya devi Alman Wanzl firmasının Türkiye ve Orta Asya Distribütörlüğü’nü aldı. Bu ivmenin de katkısıyla büyük marketlerin yapılanmasında Gökçelik etkin rol oynadı. Sonuç olarak da Türkiye’deki yapı marketlerinin yüzde 99’u firmayı tercih eder hale geldi.