Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisi direkten döndü, sonu Hizmetçiler gibi olmadı!

Yeni Hayat dizisi direkten döndü, sonu Hizmetçiler gibi olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz Mart ayında Kanal D’de büyük heyecan vardı. İki yeni dizi yayınlanmayı bekliyordu ve tam da koronavirüs belirsizliği yaşanıyordu. Bu dizilerden birisi Hizmetçiler, diğeri ise Yeni Hayat idi. İki dizi için de Kanal D büyük bir beklenti içindeydi. Pandeminin tam da başladığı günlerde Hizmetçiler dizisinin yayına başlaması kararı verildi. Dizi 3 bölüm yayınlandı ve pandemi süreci başlayınca da tüm çekimler durduruldu.

Tam da o sırada Yeni Hayat dizisi için yayın tarihi 26 Mart Perşembe olarak belirlendi. İki bölüm de hazır şekilde Kanal D’nin elinde bekliyordu. Ancak pandemi dönemi düşünülerek Yeni Hayat dizisinin yayını ertelendi.

Hizmetçiler dizisi ile Yeni Hayat heyecanla başladıkları yolculukta kader birliği yapmıştı ama Hizmetçiler sadece 3 bölüm yayınlandıktan sonra yapımcının da onayı ile yayından kaldırıldı.  Dizinin yayınlanan 3 bölümü de reytinglerde çok iyi sonuçlar alamamıştı, yeni sezonda devam ettirmek tüm ekip adına çok hatalı bir karar olurdu ve alınan karar da yerindeydi.

Yeni Hayat dizisi ise yayınlara başlamamanın şansıyla yeni sezonda ekrana gelme fırsatını yakaladı. Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın başrolünde yer aldığı Yeni Hayat ısimli bodyguard hikayesi olan iddialı dizi, yeni sezonda Kanal D’nin büyük reyting beklediği yapımlardan birisi oldu.

Yeni Hayat dizisi direkten döndü, sonu Hizmetçiler gibi olmadı! 7

Yeni Hayat dizisi için çekimlere Temmuz ayının ortasında başlanacak. Ekip heyecanlı ve hikayenin de izleyicilerin çok beğenisini kazanacağı düşünülüyor.

Dizinin ne zaman ekranda izleyici ile buluşacağı ise henüz net olarak bilinmiyor.