Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’den bomba gibi yeni diziler geliyor!

TRT1’den bomba gibi yeni diziler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT dizi politikasında yeni sezonda sil baştan her şey değişiyor! Yeni sezona TRT çok iddialı dizilerle hazırlanıyor. Bunlar arasında Hay Sultan, Barbaros, Mevlana, Nizam-iAlem, Tövbeler Olsun ve Çöp Apartmanı isimli yapımlar bulunuyor. Bu yapımların yanı sıra TRT’de gelecek sezon da devam edecek olan; Payitaht Abdülhamid, Kalk Gidelim, Seksenler, Benim Adım Melek, Tutunamayanlar isimli diziler bulunuyor.

Dizilerin pandemi sürecinde ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Tüm televizyon kanalları dizilere yönelik ciddi yatırımları tekrar gündemine aldı.TRT’de birçok yeni dizi projesi hazırlıyor ve bunlar son derece iddialı yapımlar.

Hasan Kaçan tarafından senaryosu hazırlanan Tövbeler Olsun isimli dizi de TRT1 için hazırlık sürecini sürdürüyor. Serdar Akar gibi tanınmış bir yönetmenin çekeceği dizi, Milim Sanat yapımcılığında devam ediyor.

En son Hekimoğlu dizisinde Vahap Ergün olarak izlediğimiz Güven Kıraç’a dizide başrol oynaması teklifi yapıldı. ‘Tövbeler Olsun’ yakında TRT 1’de izleyicilerle buluşacak.