Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Hayat dizisi ne yapsın ne etsin 2 haftada durumu düzeltsin!

Yeni Hayat dizisi ne yapsın ne etsin 2 haftada durumu düzeltsin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elif Usman’ın senaryosunu yazdığı Yeni Hayat dizisinin ilk bölümü 5 aydır heyecanla bekleniyordu. Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’u başrolde buluşturan dizi ekran ömrüne geçtiğimiz Perşembe günü başladı. Ancak reytingler beklentilerin çok altında geldi. 3’lü oranları ancak yakalayabilen Yeni Hayat dizisi için bu bir başarı değil elbette…

Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın gibi iki önemli ismin de başrolünde yer aldığı dizide Nisa Soyfa Aksongur, İpek Filiz Yazıcı gibi son dönemin dikkat çeken isimleri de bulunuyor. Yeni Hayat dizisinin 10 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümü büyük önem taşıyor. Dizinin reytinglerini yükseltmesi için önünde fazla bir zaman yok. Bunun sebebi de Mucize Doktor’un 17 Eylül’de geri dönecek olması. Tabii ki Bir Zamanlar Çukurova da yakın zaman içinde ekranda olacaktır. Bu iki iddialı dizinin dönüşü demek emanet olarak Yeni Hayat’ı bakmaya gelen izleyicinin asıl dizilerine dönüşü anlamı da taşıyor.

Yeni Hayat dizisi önümüzdeki 2 – 3 haftalık süreçte yukarı yönlü bir izleyici ilgisi yaşamaz ise Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova’nın karşısında ilk bölümde olduğu gibi 3’lü reyting oranlarını bile elde etmesi zorlaşabilir.Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk uyumu izleyiciler tarafından beğenildi. Ancak Pamuk’un biraz daha enerjik olması, kendini öne çıkartması da izleyicilerin beklentileri arasında bulunuyor.

Yeni Hayat dizisinin 2. bölümünün aksiyon dolu olacağı da tanıtımlarda gösteriliyor. Dizi, hızlı bir şekilde izleyicisini konsolide etmeli ve reytinglerini de yükseltmeli… Peki ikinci bölümde izleyiciler neler görecek? Detaylar ortaya çıktı. İşte 2. bölümden görüntüler ve diğer detaylar:

Adem’in kızının hayatı tehlikede!

Yasemin’in korumalığını yapan Adem, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. Timur Karatan’ın pazarlık yaptığı adam Adem’i kızı ile tehdit ediyor. Bu tehdit en çok Nevin’i korkutuyor. Adem ise, Yasemin’in söyledikleri üzerine şüphelenmeye başlıyor. Bu tehditin Karatan Ailesi ve Yasemin ile bağlantısını bulmaya çalışıyor.

Tehdit eden adam Ademin’in kızını kaçıracak mı? Adem, kızını bu tehlikeden koruyabilecek mi?

Yeni Hayat yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!