Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinde beklediğini bulamayan Melisa Aslı Pamuk, TRT1 dizisiyle fark yaratacak!

Yeni Hayat dizisinde beklediğini bulamayan Melisa Aslı Pamuk, TRT1 dizisiyle fark yaratacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerin aranılan yetenekli güzellerinden Melisa Aslı Pamuk hayranları heyecan içinde…Ünlü oyuncu yeni bir dizi projesine başladı ve yeni rolü de çok merak ediliyor… Yeni Hayat dizisi sezona çok iddialı başlamıştı ama beklenen reytingler gelmemişti. Oyuncu da çok özendiği bu dizinin erken final yapmasına üzülmüştü.

Yeni Hayat isimli Kanal D dizisinde Serkan Çayoğlu ile partner olan oyuncu, bir süre dinlendikten sonra yeniden dizi setlerine döndü. Geçtiğimiz aylarda çekimleri başlayan TRT1’in iddialı dizisi Hay Sultan’da genç oyuncu da başrolde yer alıyor. Pamuk’un bu dizideki rolü de çok merak ediliyor. Tarihi bir yapım olan Hay Sultan’da oyuncunun farkını sergilemesi bekleniyor.

Ayrıca ünlü oyuncu bir başka dizi için de hazırlık yapmaya başladı. Hayranlarına kuaförden bir fotoğraf paylaşan oyuncu, heyecanı artırdı.  Yeni bir imaj hazırlığı içinde olan Pamuk, tv8 ekranına geliyor.

Yeni Hayat dizisinde beklediğini bulamayan Melisa Aslı Pamuk, TRT1 dizisiyle fark yaratacak! 7

Hay Sultan dizisinin yanı sıra Melisa Aslı Pamuk’un Cuma akşamları TV8 ekranında yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisine de konuk olarak katılacağı belli oldu.

Yeni rolü için imaj hazırlığı yapan oyuncunun fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu.