Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev dizisinin ilginç bir havası ve içine gireni derine çekiyor!

Kağıt Ev dizisinin ilginç bir havası ve içine gireni derine çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmaya başlanan Kağıt Ev dizisiyle ilgili sosyal medyada farklı yorumlar yapıldı. Kimi izleyiciler hikayeden rahatsızlıklarını ileten mesajlar paylaştı.Kimileri ise beğenilerini iletti. Diziyle ilgili kararsız kalanlar da vardı. Ancak hikayenin ilginç bir özelliği de var.

Kağıt Ev dizisinin ilk bölümünü izleyenler sonraki bölümlerde neler olacağını da merak etmeye başladı. Hikaye izleyicileri içine doğru çeken bir havaya sahip…. Bu özelliği ile de Kağıt Ev’in sonraki bölümlerinin daha çok izleyici tarafından takip edilme şansı daha yüksek. Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu hayranları için de karakterler bir hayli dikkat çekici.İki ünlü ismin güçlü performansını da hemen not etmek gerekir.

Ancak dizinin ilk bölümünde Cemre karakterinin dikkatleri çektiğini belirtmek lazım. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Kibrit olarak izleyicileri etkileyen Helin Kandemir, bu sefer Kağıt Ev’de yaşından büyük işler yapıyor.

Kağıt Ev dizisinin ilginç bir havası ve içine gireni derine çekiyor! 7

16 yaşındaki oyuncu, şimdiye kadar yer aldığı projelerle deneyim kazandı. Kağıt Ev’de psikolojisi bozuk, ergen bir genç kızı çok başarıyla canlandırıyor. Helin Kandemir, ilk bölümde en dikkat çeken oyuncu oldu dersek yanlış olmaz.

26 Nisan Pazartesi akşamı 2.bölümü yayınlanacak olan dizinin hikayesinin nasıl ilerleyeceği çok merak ediliyor. Bir izleyici, “Sevmem dedim ama anlamsız bir şekilde tutuldum. Benim gibi olan eminim çok kişi vardır” diye yorum bıraktı. Benzer yorumlar birçok kişi tarafından da ifade ediliyor.

Kağıt Ev dizisinin hikayesi bazı izleyicileri sinir etse de, kimileri ise tutuklu kaldılarını belirtiyor. Kağıt Ev’in başarılı olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

İşte dizinin 2. bölüm fragmanı: