Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinde çok sevindiren gelişme!

Yeni Hayat dizisinde çok sevindiren gelişme!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Yeni hayat dizisinin çekimlerine Mart ayında başlanacak. Dizide iddialı isimlerden oluşan bir kadro bulunuyor.

Karga 7 Pictures imzalı dizi aslında Bodyguard dizisinin yerli versiyonu olarak lanse edilmekte. Serkan Çayoğlu, bordo bereli askerlikten emekli olmuş Adem isimli karaktere hayat verecek.

Geçen sezon Çarpışma dizisinde Cemre olarak büyük beğeni toplayan Melisa Aslı Pamuk da yeniden ekranlara dönüyor. Kara Sevda’da Asu olarak büyük çıkış yapan oyuncu, Çarpışma’da da iyiydi ama dizi kısa süreli oldu. Pamuk şimdi Yeni Hayat ile güçlü bir çıkış daha yapmak arzusunda.

Adem’in eşi Ece rolünde ise Nilperi Şahinkaya’yı izleyeceğiz. Şahinkaya en son Kuzgun dizisinde kısa süreli rol almıştı. Şimdilerde BluTV’de Aynen Aynen isimli mini bir dizide de Kerem Bürsin ile birlikte rol alıyor.

Melisa Aslı Pamuk bir iş insanının eşi ve onun kocasını da Tayanç Ayaydın’ın canlandırması bekleniyor.

Yeni Hayat dizisinde çok sevindiren gelişme! 7

Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk’un birbirlerine çok yakıştığını ve iyi bir uyumları olduğunu belirten dizi takipçileri, Yeni Hayat’tan bir hayli umutlu.

Ayrıca Hayat Şarkısı’nda Tayanç Ayaydın’ın performansı da çok beğenilmişti. Ayaydın’ın yeniden ekrana dönecek olması dizi hayranları için sevindiren bir gelişme oldu.