Ana sayfa Sosyal Medya Yeni Hayat dizisinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor!

Yeni Hayat dizisinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz günlerde çekimlere yeniden başlanan Yeni Hayat, Kanal D’nin çok güvendiği bir yapım konumunda. Elif Usman’ın orijinal hikayesinden senaryolaştırılan bir bodyguard hikayesi olan Yeni Hayat, Mart ayında gündeme gelmişti. Dizinin ilk 2 bölümü de çekildi ama yayınlanmadı.

Kanal D’nin yeni sezona bırakarak akıllılık ettiği Yeni Hayat için ekip yeniden bir araya geldi ve stok bölümlerin artırılması için de yoğun bir şekilde çekimler sürüyor. Yeni Hayat dizisinin Eylül’den önce ekrana gelme ihtimali bulunuyor.

Pazartesi akşamları yayınlanmasına karar verilen dizi için Kanal D daha önce Perşembe akşamlarını belirlemişti.Ancak Zalim İstanbul bitince, Kanal D diziyi Pazartesi akşamları yayınlamak istiyor.

Karga Seven Yapım tarafından hazırlanmakta olan dizide; Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nisa Sofiya Aksongur, Nilperi Şahinkaya, Begüm Akkaya ile İpek Filiz Yazıcı gibi dikkat çeken isimler buluştu. Bu kadroya en son katılan isim ise Aras Bulut İynemli’nin ağabeyi Orçun Benli oldu.

Yeni Hayat dizisinde bir önemli değişiklik ise senaryo grubunda yaşandı. Elif Usman, Serdar Soydan ve Deniz Büyükkırlı’nın diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Üçüncü bölüm itibariyle diziyi yazmaya başlayan isim ise Makbule Kosif ve arkadaşları oldu.