Ana sayfa Dizi Fragmanları Furkan Palalı ve Demet Özdemir’in No 309 dizisi kıymete bindi!

Furkan Palalı ve Demet Özdemir’in No 309 dizisi kıymete bindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Furkan Palalı ve Demet Özdemir’in başrol oynadığı ‘No 309’ dizisi hem izleyenleri güldürdü hem de romantik anlar yaşattı. Fox ekranlarında 2 sezon devam eden dizi reytinglerde de üst sıralarda yer aldı…

Şimdilerin en popüler en sevilen kadın oyuncularından Demet Özdemir ilk çıkışını ‘No 309’la yaptı. Mutlu sonla biten dizide yıldızı parlayan bir başka oyuncu İrem Helvacıoğlu oldu. O da şu sıralar adından sıkça söz ettiriyor… Sen Anlat Karadeniz ile meşhur olan İrem Helvacıoğlu, yeni projelerin gözde ismi konumunda.

No 309 gibi, Türk dizi tarihinde önemli bir yere sahip olan proje yurt dışında da ilgi görüyor. FOX’ta yayınlanmış olan ve FOX Networks Group Content Distribution (FNGCD) bünyesinde yurt dışı satışı gerçekleştirilen Türk içeriklerinin temsilciliğini Calinos Entertainment üstlenmişti.8 ay önce yapılan anlaşma da meyvelerini veriyor.

No 309 dizisi için İspanya’da önemli bir gelişme var. Birçok Türk dizisinin yayınlanmakta olduğu ülkede, No 309’da izleyicilerle buluştu.

Türk dizilerinin yayınlandığı Divinity kanalında Habitación 309 ismi ile yayınlanmakta olan No 309, Türkiye’nin gururu olmayı sürdürüyor.