Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinde izlenim harika ama gerçekler acı!

Yeni Hayat dizisinde izlenim harika ama gerçekler acı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmaya başlayan Yeni Hayat dizisinin ilk bölümü yayınlandı. 3 Eylül akşamı Kanal D ekranında toplanan dizi hayranları, Yeni Hayat’ı gayet başarılı ve iyi bir yapım olarak değerlendiriyor.

Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın başrollerinde yer aldığı yapım, Mart ayından bu yana tanıtımları yayınlanan ve merakla beklenen bir diziydi… Pandemi nedeniyle yeni sezona ertelenen Yeni Hayat dizisinin başlangıcı iyi oldu.

Sosyal medyadaki yorumlara bakılır ise dizi izleyicilerin beğenisini topladı ve ilk intiba son derece olumlu görünüyor. “Oyuncular, senaryo, kurgusu açısından çok çok iyi buldum” diye yorum bırakan birçok izleyici, Yeni Hayat’a geçer not vermiş durumda.

Tabii ki diziye yönelik bazı eleştiriler de bulunuyor. Melisa Aslı Pamuk’u soğuk bulan izleyiciler, oyuncuyu daha enerjik görmek istiyor. Serkan Çayoğlu için başka bir partnerin daha iyi olabileceğini belirtenler de var. Ancak, ikilinin uyumunun beğenen de çok fazla kişi var.

Yeni Hayat dizisinde izlenim harika ama gerçekler acı! 8

Dizideki aksiyonu da yerinde bulan izleyiciler, başrol oyuncularının performanslarını da övdü. Yeni bölümleri sabırsızlıkla beklediklerini belirtenler çok fazla… Ancak en büyük endişe reytingler… Hem Mucize Doktor hem de Bir Zamanlar Çukurova gibi çok güçlü iki dizinin karşısında Yeni Hayat’ın ayakta kalıp kalmayacağı akılları kurcalıyor.

Yeni Hayat dizisinde izlenim harika ama gerçekler acı! 9

İşte reyting konusunda endişeli bir izleyicinin yorumu: “Çok güzel, senaryo güzel, oyunculuklar öyle kaliteli bir iş olmuş ve gayet akıcı su gibi aktı. Ama şöyle bir sorun var ki maalesef reyting sıkıntısı yaşar gibi geldi bana. Böyle kaliteli işler pek tutunamıyor malûm. Umarım yanılırım ve uzun zaman ekranda olur.”