Ana sayfa Dizi Haberleri Şimdi Kuruluş Osman düşünsün! Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde en çok aranılan şey bulundu!

Şimdi Kuruluş Osman düşünsün! Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde en çok aranılan şey bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tarihi dizilerle ilgili en zor konu savaş sahneleri… Kuruluş Osman dizisine yöneltilen en önemli eleştiri de savaş sahnelerinin basit görünmesi… Oysa ki bu işler artık çok gelişti. Bu durumu Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin fragmanlarında gören izleyiciler, aradıkları gibi tarihi bir dizinin gelmekte olduğunu hemen anlıyor.

28 Eylül Pazartesi akşamı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi TRT1 ekranında başlayacak. Çukur, Yasak Elma, Sefirin Kızı dizilerinin karşısına bu sefer de Selçuklu Devleti’ni anlatan muazzam bir yapım geliyor. Pazartesi rekabeti kıran kırana geçecek. Hem de Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin fragmanlarına bakılır ise Hollywood teknikleri ile çekilen savaş sahneleri son derece gerçekçi duruyor… İzleyiciler de zaten televizyon ekranında bu gerçekçiliği arıyor.

Çarşamba akşamları atv’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin işi de artık daha zorlaştı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki savaş sahnelerinin benzerlerini sunmaları şart oldu… TRT1’in yeni dizisinden yayınlanan yeni fragman izleyenleri hem şaşırttı hem de heyecanlandırdı.

Gürkan Uygun, Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Cemal Toktaş, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Çiğdem Selışık Onat ve Sevda Erginci gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan TRT1’in yeni tarihi dizisi efsane olacağını şimdiden göstermiş oldu.

Kılıcın parlattığı, kalemin aydınlattığı bir çağın öyküsü “Uyanış: Büyük Selçuklu”, 28 Eylül Pazartesi TRT 1’de başlıyor!