Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinde asıl sürpriz Serkan Çayoğlu ile Nilperi Şahinkaya oldu!

Yeni Hayat dizisinde asıl sürpriz Serkan Çayoğlu ile Nilperi Şahinkaya oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Karga Seven Pictures imzalı olan Yeni Hayat dizisi, normalde Mart ayının son günlerinde izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacaktı.Dizinin fragmanları yayınlanmış ve büyük de beğeni toplamıştı. Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk uyumu da çok başarılı bulunmuştu. Tayanç Ayaydın ile Nilperi Şahinkaya’nın da başrol performansları merakla bekleniyordu. Ancak dizinin çekimleri koronavirüs nedeniyle durduruldu.

Peki Yeni Hayat dizisi iptal mi oldu? Bu sorunun yanıtı Hayır, iptal olmadı… Dizinin yapımcısı Ümmü Burhan, son durumu katıldığı instagram canlı yayınında anlattı. Ümmü Burhan, 2 bölümün hali hazırda çekildiğini belirterek, Yeni Hayat dizisiyle ilgili şu detayları anlattı:

“2 bölümü çektikten sonra durduk. Tam 2. bölümün çekimleri biterken pandemi süreci başladı, dolayısı ile de biz setlerimize ara verdik. 2 bölümü yayına da sokabilirdik. Kanal D bu konuda özgür bıraktı. İstediğiniz zaman yayına da girebiliriz, bekleyebiliriz de diye. Biz beklemeyi tercih ettik. Çünkü, çok belirsiz bir süreç vardı önümüzde. 2 bölüm yayınla, sonra uzunca bir süre ara ver. Ne kadar ara vereceğimizi bilmediğimiz, o dönem için bir ara söz konusuydu. Emeğe de yazık olsun istemedik.”

Yapımcı Ümmü Burhan, çekimlerin çok iyi geçtiğini ve Yeni Hayat’ın çok keyifli bir iş olduğunu vurguladı. Bilindiği üzere dizi bir bodyguard hikayesi ama farklı dinamikleri olacak.

Yeni Hayat dizisinde asıl sürpriz Serkan Çayoğlu ile Nilperi Şahinkaya oldu! 8

Dizinin hikayesine dikkat çeken Ümmü Burhan, Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk’un hikayedeki tutkuyu çok iyi yansıttığını belirterek şöyle konuştu: “Enerjileri çok güzel tuttu. Zaten hikaye gereği de çok kor bir hikaye. Çok tutkulu bir hikayesi var. O tutkuyu çok güzel çıkarttılar. Çok tutkulu, çok içten ve çok gerilimli bir ilişki biçimleri var. Oynadıkları karakterlerin. Bu çıktı, benim en çok hoşuma giden yan o” diye konuştu.

ASIL SÜRPRİZ NİLPERİ VE SERKAN

Yeni Hayat dizisinde asıl sürpriz Serkan Çayoğlu ile Nilperi Şahinkaya oldu! 9

Dizinin asıl sürprizinin ise Nilperi Şahinkaya ile Serkan Çayoğlu’ndan geldiğini ilk kez yapımcı söyledi. Ümmü Burhan, ikilinin çok güzel karı koca olduklarını ifade etti:

“Orada sürpriz aslında Serkan ile Nilperi’nin hikayesi. Çok güzel karı koca oldular. O çekirdek aile çok tatlı oldu. Proje sadece yeni yayın döneminde yayınlanmak üzere ertelendi. Her şey yolunda giderse, her şey sağlıklı giderse onun da çekimlerine Temmuz’da başlarız.”

Yeni Hayat dizisinin Eylül ayında yayın hayatına başlaması bekleniyor.