Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, İtalya’da En İyi Yabancı Erkek Oyuncu seçildi, İspanya’da film teklifi aldı…

Kerem Bürsin, İtalya’da En İyi Yabancı Erkek Oyuncu seçildi, İspanya’da film teklifi aldı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in uluslararası arenada sürpriz bir şekilde yükselişini beraberide getirdi. Romantik komedi türündeki dizi, Fox TV’de bir yaz dizisi olarak başladığında, kimse durumun bu noktalara gelebileceğini düşünmemişti! 85 ülkede yayınlanan dizi sayesinde özellikle başrol oyuncuları, bir anda dünyaca ünlü bir şöhret haline geldiler!

Diziyle birlikte gelen bu ünü en iyi kullanan kişi de Kerem Bürsin oldu. Hande Erçel, bir süre önce bazı görüşmeler için İtalya’ya gitti. Bu ülkede ve İspanya’yada dizi çok büyük bir etki yaratmıştı. Erçel’in bazı markalarla görüştüğü ve önümüzdeki dönemde de bazı işbirlikleri yapacağı konuşuldu.

Ancak Kerem Bürsin, bu şansı daha çok kullanmakta! Özellikle Latin Amerika ülkelerinde dizinin çok konuşulmasının ardından Kerem Bürsin, bir etkinlik için İspanya’ya gitmişti. Oyuncu burada hayranları tarafından çılgınca karşılanmış ve İspanyol basınında da haber olmuştu. Ülkenin sevilen aktörü Antonia Banderas ile tanışan ve yeniden ülkeye davet edilen Kerem Bürsin, ikinci gidişinde de yine büyük ilgi gördü. Son olarak yine bir başka etkinlik için ülkeye gittiğinde, bu kez La Casa De Papel oyuncuları ve İspanya’nın ünlü yönetmenleri ile bir araya geldi.

Netflix’in La Casa De Papel dizisinde profesör lakaplı Alvaro Morte ile tanışan oyuncu, burada bazı görüşmeler de yaptı. Morte ile fotoğrafları sosyal medyada Kerem Bürsin’in daha çok konuşulmasını sağladı.

Kerem Bürsin, İtalya'da En İyi Yabancı Erkek Oyuncu seçildi, İspanya'da film teklifi aldı... 65

Son İspanya ziyaretinden sonra Türkiye’ye döndüğünde güzel müjdeler de veren oyuncu. Bazı görüşmeleri oludğunu, Alvaro Morte ile uzun konuşmalar yaptğıını belirterek “Şu anda bir işe ortak girdik, oradan tanışıyoruz. Bayağı oradaki, buradaki piyasayı konuştuk” açıklamasını yaptı. Bir proje ile ilgili görüştüklerini ve sinemaya aktarmak istedikleri bir düşünceleri olduğunu dile getiren oyuncu, fazla detay vermedi.

Kerem Bürsin, İtalya'da En İyi Yabancı Erkek Oyuncu seçildi, İspanya'da film teklifi aldı... 66

Türk dizilerinin İspanya’da ilgiyle karşılandığını söyleyen oyuncu, “Dizilerimiz İspanya’da bayağı konuşuluyor, bayağı izleniyor. O yüzden bunun sayesinde de bence hem ülkeler arasında iş imkanları çıkabilir. Benim gibi insanların da ortak işler yapabilme gibi imkanlarımız doğuyor. Bu da bence önemli. Buralarda da ülkemizi başka bir şekilde temsil edebiliyoruz” diyerek İspanyolca öğrenmeye çalıştığını ve önümüzdeki günlerde bir film çalışması olabileceğini belirtti.

Kerem Bürsin'in ayakları yere sağlam basıyor, her haliyle Türkiye'yi gururlandırıyor! 11

Kerem Bürsin, “Yakında bir film gibi imkan var. O yüzden ben de git gide İspanyolca öğreneceğim. Derdim burada bir Türk oyuncu olmak. O benim için daha önemli. Ülkemizi bu tarz şeylerde temsil ediyor olmak o en önemlisi” diye konuştu.

Kerem Bürsin, İtalya'da En İyi Yabancı Erkek Oyuncu seçildi, İspanya'da film teklifi aldı... 7

Bu arada oyuncunun İspanya’ya bu başarılı çıkarmalarının arkasından, bir güzel haber de İtalya’dan geldi. Kerem Bürsin, İtalya’da gerçekleşen Maria lo Esco Awards oylamasında ‘En İyi Yabancı Erkek Oyuncu’ seçildi.

Uluslararası alanda Kerem Bürsin’in giderek daha da şöhrete kavuştuğu, yeni projeler için yeni görüşmeler yaptığı görülüyor. Önümüzdeki günlerde bu ziyaretleri yeni projelerin çekimleriyle devam edecek gibi görünüyor.