Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Seksenler dizisi hazır! 1.bölüm fragmanı yayınlandı

Yeni Seksenler dizisi hazır! 1.bölüm fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Seksenler dizisi yeniden ekrana dönüş yapıyor. Uzun süredir devam eden hazırlıklar tamamlandı ve sette çekimlere başlandı. 1.bölümün fragmanı da yayınlandı.

Birol Güven imzalı Seksenler dizisi Ekim ayı içinde Ana Haber bülteni öncesinde hafta içi saat 18.00’de TRT1 ekranında günlük dizi formatı ile yayınlanacak.

Bölümlerinin 50 dakika olarak sınırlandırıldığı Seksenler dizisinde ekibin büyük bölümü toplantı. Ancak bazı karakterler hikaye gereği dizide olmayaibilir. Hatta ilerleyen bölümlerde yeniden hikayeye dahil olabilir.Ergun Plak karakterini canlandıran Serhat Kılıç ise dizide yer almayacağını açıklamıştı. Karakter devam edecek mi,eder ise hangi isim canlandıracak bu da merak konusu.

İşte yeni Seksenler dizisi 1. bölüm fragmanı:

TRT 1’in fenomen dizisi Seksenler ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Birol Güven’in, senaryosunu Birol Güven ile MinT yazar ekibinin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay’ın oturduğu sevilen dizi Seksenler’in Ekim ayında izleyici karşısına çıkarılması planlanıyor.

Oyuncular:

Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat , Aşkın Şenol ve Osman Büyükercan