Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonun en bomba dizisini Show TV kaptı! Ulaş Tuna Astepe, büyük yükü omuzladı!

Yeni sezonun en bomba dizisini Show TV kaptı! Ulaş Tuna Astepe, büyük yükü omuzladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda dizi izleyicilerini bekleyen birbirinden farklı proje bulunuyor. Ancak Show TV’nin yeni bomba dizisi Hayat Bugün, diğerlerinden biriz daha farklı gözüküyor. Dizinin en önemli farklı çok büyük başarı kazanan New Amsterdam isimli doktor dizisinin yerli uyarlaması olması. Ayrıca bu önemli dizinin dünya çapındaki ilk uyarlamasının da Türkiye’de yapılacak olması ayrı bir önem taşıyor.

Hayat Bugün isimli dizinin okuma provaları için ekip bir araya geldi ve neşeli bir ortamda güzel anlar yaşandı. Dizinin oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman çok önemli isimlerin bu proje için bir araya geldiğini görebilirsiniz. Geçen sezon çok konuşulan Barbaroslar dizisinden ayrılan Ulaş Tuna Astepe, yeni sezonda bu sefer doktor rolüyle herkesi etkileyecek.

New Amsterdam dizisinin başrol karakteri olan Doctor Max Goodwin’in yerinde bu sefer Doktor Barış Güvener bulunacak. Ulaş Tuna Astepe, Hayat Bugün dizisinin en önemli karakterini canlandırmayı kabul ederek büyük yükü de omuzlarına almış oldu.

Yeni sezonun en bomba dizisini Show TV kaptı! Ulaş Tuna Astepe, büyük yükü omuzladı! 8

Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol da Hayat Bugün dizisinin etkili kadrosunda yer alan önemli isimler olarak dikkatlerimizi çekiyor. Hazar Ergüçlü’yü Doktor Suzan Mayer karakterinde izleyeceksiniz.

Tansel Öngel, dizinin hikayesinde Doktor Aras Demirci, Hande Doğandemir ise Doktor Derin Nalbantoğlu isimli karakteri canlandıracak.

Hastanede tıbbi direktör olarak geçirdiği 15 yıldan esinlenerek bir kitap yazan Doktor Eric Manheimer’ın yaşadıklarının bir özeti de olan New Amsterdam dizisi, dünya çapında ilk uyarlamasının Türkiye’de yapılacak olması nedeniyle de herkesin ilgisini çeken bir proje olacak.

İki sezon boyunca ekrana adeta damgasını vuran Mucize Doktor isimli diziden sonra, Hayat Bugün isimli projenin de en az bu kadar çok konuşulması bekleniyor. Doktor dizilerine Türk izleyicisinin ilgisinin çok fazla olduğu da geçmişten bu yana iyi biliniyor.

Yeni sezonun en bomba dizisini Show TV kaptı! Ulaş Tuna Astepe, büyük yükü omuzladı! 9

İşte bu nedenle de Hayat Bugün isimli dizi yeni sezonun en farklı ve en dikkat çekici projelerinin başında geliyor. Show TV ekranında yayınlanacak olan yeni dizi için ön hazırlıklar sürerken, çekimlerin kısa süre içinde başlaması bekleniyor.

Ulaş Tuna Astepe de Sen Anlat Karadeniz gibi çok etkili bir diziyle parladıktan sonra, şimdi de Hayat Bugün ile yine benzer bir kariyer çıkışı yapma fırsatını elde etti. Oyuncu, pozitif bir hikaye sunacaklarını ve izleyicilerin beğenisini kazanmak istediklerini söyledi.

Ulaş Tuna Astepe hayranları da oyuncunun yeni rolündeki performansını şimdiden çok merak etmeye başladı.