Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran, İspanya’yı kafasına taktı ve hedeflerini bir bir gerçekleştiriyor!

Onur Seyit Yaran, İspanya’yı kafasına taktı ve hedeflerini bir bir gerçekleştiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran, ilk reklam anlaşmasını bir içecek firması ile yaptı ve çekimler de gerçekleştirildi. Çok başarılı bir süreç yaşadıklarını anlatan oyuncu, reklam filminin bir hikayesinin olmasının da kendisini memnun ettiğini söyledi.

Onur Seyit Yaran, dizideki başarılı performansı sayesinde kısa sürede geniş kitleler tarafından sevildi ve sosyal medyada da büyük bir destekçi kitlesi buldu. Son yıllarda en çok konuşulan erkek oyuncular listelerinde hep ilk 10 içinde yer alan Onur Seyit Yaran, milyonlarca kişinin desteği ile 2 yıldır popülerliğinin zirvesine adım adım çıktı.

Şimdilerde Kardeşlerim dizisinin 3. sezonunun başlaması ile yeniden ilgi odağı haline gelen oyuncu, ayrıca dizinin İspanya’da yayınlanması ile bu ülkede de dikkat çeken Türk oyunculardan birisi oldu. Yaz aylarında İspanya’ya giden ve İspanyolca öğrenmek için de çeşitli adımlar atan oyuncu, ayrıca İspanyol medyasındaki açıklamalarıyla da gündem olmuştu.

Onur Seyit Yaran, İspanya'yı kafasına taktı ve hedeflerini bir bir gerçekleştiriyor! 8

Hem Türkiye’de büyük ilgi gören hem de popülerliğini yurt dışına da taşıyan oyuncu, bu konuda düşüncelerini de aktardı. Onur Seyit Yaran, “Çok çalışıyorum, çok hayal kuruyorum, çok istiyorum. Bunun için de her şeyi yapıyorum. Çalışmalarımı devam ettiriyorum. Dil eğitimi alıyorum. Bir şekilde bu enerjiyi çektiğimi düşünüyorum. Bunu çok düşündüğüm ve istediğim için gerçekleşiyor” ifadelerini kullandı.

İspanya’da tanınmanın hedefleri arasında olduğunu anlatan genç oyuncu, İspanyol sinemasını çok sevdiğini dile getirdi. Geçtiğimiz aylarda İspanya’da varlık sergilemek istediğini açıklayan oyuncu, yaz döneminde attığı adımlarla bu hayaline biraz daha yaklaştı.

İspanyolca eğitimlerine devam eden ve dili öğrenmek için büyük çaba harcayan Onur Seyit Yaran, dizinin İspanya’da yayınlanmasının da kendisi için büyük fırsat olduğunu dile getirdi.

Onur Seyit Yaran, İspanya'yı kafasına taktı ve hedeflerini bir bir gerçekleştiriyor! 9

Oyuncu, “Dizimiz İspanya’ya satıldı. Bir şekilde oradaki popülaritemiz arttı, bilinirliğimiz arttı. Benim de ekmeğime yağ sürüldü, işime geldi. Eğitim almaya devam ediyorum. Umarım bir gün orada iş yapabilirim” açıklamasında bulundu.

İspanyol sinemasının hikayelerinin ve yazım dillerinin çok hoşuna gittiğini de anlatan oyuncu, konuların işlenme şekillerinin de kendisinin çok ilgisini çektiğine anlattı.

İlgisini çeken hikayelerin İspanyol sinemasında olması nedeniyle bu yönelimi sergilediğini anlatan oyuncu, İspanyol sinemasının içinde bulunmak için hazırlıklarını sürdürüyor ve çalışırsa bunu başarabileceğine inandığını anlattı.