Ana sayfa Sosyal Medya Yeni yaşı Cemre Baysel’e uğurlu geldi! Oyuncuyu özleyen hayranlarına müjde!..

Yeni yaşı Cemre Baysel’e uğurlu geldi! Oyuncuyu özleyen hayranlarına müjde!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Yeni yaşı, güzel oyuncu Cemre Baysel’e uğur getirdi. 5 Şubat’ta 23 yaşına basan oyuncu Cemre Baysel yeni bir reklam anlaşmasına imza attı.

Büyük ilgi gören Baht Oyunu dizisindeki partneri Aytaç Şaşmaz’la mutlu bir beraberliği olan Baysel, aşkta kazandığı gibi işte de kazanmaya devam ediyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; kariyerindeki yükselişini sürdüren oyuncu, Seçil Store mağazalarının yüzü oldu. Cemre Baysel, önümüzdeki günlerde reklam çekimi için kamera karşısına geçecek.

Yeni yaşı Cemre Baysel'e uğurlu geldi! Oyuncuyu özleyen hayranlarına müjde!.. 8

Cemre Baysel cephesinde yaşanan bu gelişme, geçtiğimiz günlerde yeni yaşını instagram hesabından yukarıdaki paylaşımla kutlayan güzel oyuncunun hayranlarına; ‘Yeni yaşı uğurlu geldi!’ dedirtti.

Paylaşımına; ‘İyi ki doğmuş muyum o zaman. Herkese çok teşekkür ederim, iyi ki kocaman bir aileyiz’ notunu düşen oyuncu, doğum gününü kutlayan hayranlarına da teşekkür etti.

Cemre Baysel yeni reklam anlaşması için de çok heyecanlı, reklam yüzü olduğu markanın çiçeğini sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, mutluluğunu ve heyecanını takipçileriyle paylaştı.

Yeni yaşı Cemre Baysel'e uğurlu geldi! Oyuncuyu özleyen hayranlarına müjde!.. 9

Cemre Baysel’in yeni anlaşması, kendisini ekranda görmeyi özleyen hayranlarına ilaç gibi geldi. Henüz bir proje için adı geçmeyen Cemre Baysel’in yeni dizi ve film projeleri için gelen teklifleri de değerlendirdiği biliniyor.