Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş ile ekranlara gelmeye hazırlanan usta oyuncu Reha Özcan’ın boyunca oğlunu görenler şaşırdı!..

Üç Kız Kardeş ile ekranlara gelmeye hazırlanan usta oyuncu Reha Özcan’ın boyunca oğlunu görenler şaşırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar pek çok dizi, film ve tiyatro oyununda izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Reha Özcan, İclal Aydın’ın çok satan romanı Üç Kız Kardeş’ten aynı adla televizyona uyarlanan dizide baş rol oyuncusu olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Bugüne kadar Bizim Hikaye, Seksenler, Maral: En Güzel Hikayem, Adi Efsane ve Mucize Doktor’un da aralarında bulunduğu, yayınlandığı dönemde televizyon ekranlarına damga vuran dizilerde muhteşem oyunculuğuyla yarattığı karakterlerle damga vuran Reha Özcan aynı zamanda iki çocuk babası.

Bir kızı bir de oğlu olan oyuncu, 17 yaşına basan oğlu Rüzgar’ın doğum gününü instagram hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı.

Üç Kız Kardeş ile ekranlara gelmeye hazırlanan usta oyuncu Reha Özcan'ın boyunca oğlunu görenler şaşırdı!.. 43

Oğluyla birlikte bir fotoğrafını paylaşan Reha Özcan fotoğrafa; ‘Artık 17 olan bir Rüzgar esiyor… İyi ve güzel kalpli kal, inadına. Zor olan, çalışmaktır, umursamadan, öğrenmektir çokça. Bu dünyanın renkleri boktan oğul, hadi sıra size geçiyor yavaştan, bir el atın… Sevgi sözcüğü yok benim dağarcığımda, bunu ifade edecek… O kadar…Çok…
Mutlu yıllar” notunu düştü. 

Oyuncunun paylaşımına takipçileri tarafından ‘Maaşallah’ şeklinde pek çok yorum yapıldı. Bazı takipçileri oyuncunun boyunca oğlu olduğunu görünce şaşırdı. Reha Özcan’ın oğlunun babasına olan benzerliği de gözlerden kaçmadı.

Usta oyuncu, hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla çok dikkat çeken,  Ayvalık’ta anne ve babasıyla mutlu bir çocukluk geçiren 3 kız kardeşin hayata adım atmaları ve başlarından geçen olayları anlatan Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş’te üç kızı olan bir babayı canlandırıyor.

Yayınlanan ilk fragmanıyla çok ses getiren Üç Kız Kardeş, 22 Şubat salı günü Kanal D’de ekran yolculuğuna başlayacak.