Ana sayfa Sosyal Medya Yeniden tv8 dizisi tercihi yapan Engin Öztürk’ün koronavirüs şansı!

Yeniden tv8 dizisi tercihi yapan Engin Öztürk’ün koronavirüs şansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Engin Öztürk, yakın zamanda yeni bir televizyon dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. tv8 ekranları için NTC Media tarafından hazırlıkları yapılan dizinin ismi Annenin Sırrıdır Çocuk oldu…

Engin Öztürk, geçen sezon Doğduğun Ev Kaderindir isimli tv8 dizisine ikinci sezonun ortasında katılmıştı ve Demet Özdemir ile başarılı bir partnerlik süreci geçirmişti. Bu diziden sonra yine tv8 için yapılan bir diziyi tercih eden oyuncu bu sefer İrem Helvacıoğlu ile çalışacak.

2020 yılının başlarından itibaren tüm dünyaya yayılan koronavirüs pandemisi döneminde sürekli sette yer alan oyuncu, şimdiye kadar hastalığın kendisine uğramadığını söyledi. “Ben hiç olmadım” diyerek koronavirüse yakalanmadığını anlatan oyuncu, röportaj yaparken bile maskesini çıkartmaması ile dikkat çekti.

Yeniden tv8 dizisi tercihi yapan Engin Öztürk'ün koronavirüs şansı! 24

Oyuncu, bütün pandemi sürecinde çalıştığını da hatırlattı. Engin Öztürk, “İlk önce 50 m2 vardı, sonra Doğduğun Ev Kaderindir… Setteydik, olmadım. Herhalde dikkat edince birazcık” diye konuştu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinde rol arkadaşı Demet Özdemir’in de koronavirüse yakalanmadığını ifade eden oyuncu, “Bildiğim kadarıyla Demet de olmadı, o sette çok yaşanmadı öyle” ifadesini kullandı.

Yeniden tv8 dizisi tercihi yapan Engin Öztürk'ün koronavirüs şansı! 25

Yakında yeni dizisi için çekimlere başlayacağını belirten oyuncu, Şubat ayında çekimlere başlayacaklarını ifade etti.

Engin Öztürk, artık karın kaslarının kalmadığını ama spora da başladığını anlattı.

Hayranları ise oyuncunun yeniden televizyon dizilerine dönecek olmasından çok memnun.

Yine bir dram yapımında yer alacak olan Engin Öztürk’ün İrem Helvacıoğlu ile nasıl bir uyum sağlayacağı da merak konusu oldu. İkilinin hayranları merakla yeni setin toplanmasını ve çekimlere başlanmasını bekliyor.