Ana sayfa Dizi Haberleri Yerli dizilerin vazgeçilmez erkek oyuncuları arasına bakın kimler kimler girdi?

Yerli dizilerin vazgeçilmez erkek oyuncuları arasına bakın kimler kimler girdi?

tarafından zk zk
Dizilerin olmazsa olmazı erkek oyuncuları, her döneme göre değişiklik gösteriyor.

Son günlerin moda starlarını Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar sıralıyor.

“Yaptıkları her iş banko tutacak diye düşünülen aktör ve aktrisleri merak ettiniz mi? Ben ettim. Ve sizin için küçük bir araştırma yaptım. Sayfalarca internet taramasından sonra halkın yorumlarıyla öne çıkan isimleri beşli gruplar halinde sıralayacağım….

…..

Yerli dizilerin vazgeçilmez erkek oyuncuları arasına bakın kimler kimler girdi? 7

Genç aktörler oyunculuğun yanı sıra yakışıklılık kriteriyle değerlendirilmeye alınmış. Birinci sırada Çağatay Ulusoy yer alıyor. İkinciliği Aras Bulut İynemli alırken, üçüncü sırada Erkan Kolçak Köstendil bulunuyor. Dördüncü Tolga Sarıtaş, beşinci sırada ise Barış Arduç’u görüyoruz. Yaşı biraz daha erişkin olan aktörler kategorisinde ilk beş sıra şaşırtıcı değil. Kıvanç Tatlıtuğ ilk sırada. İkincilik Halit Ergenç’te kalmış. Üçüncülük koltuğunda Burak Özçivit, dördüncü sırada ise Kaan Urgancıoğlu var. İzleyiciler beşinci sırayı Engin Altan Düzyatan’a vermiş…

Orta yaşa yürüyen oyuncular için de sıralama var. Haluk Bilginer ilk sırada. Nejat İşler listede ikinciliği alırken, üçüncülük Erdal Beşikçioğlu’nun olmuş. Dördüncü sırada büyük usta Çetin Tekindor var ve beşinci olarak da Mehmet Aslantuğ’u görüyoruz!”