Ana sayfa Dizi Haberleri Yeşilçam dizisine imzasını atacak! Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinin yönetmeni belli oldu

Yeşilçam dizisine imzasını atacak! Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinin yönetmeni belli oldu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süredir ekrandaki dizilere mesafeli duran Çağatay Ulusoy, son olarak Netflix’in ilk yerli dizisi olan Hakan: Muhafız’da rol almıştı. Fantastik bir hikayenin kahramanı olarak izleyicinin karşısına çıkan oyuncu, yeni dizi tercihini de yine ekrandan değil, dijitalden yana kullandı. Bir dönem dizisinde rol alacak oyuncu kadar, dizinin yönetmeni de ünlü bir isim.

BluTV için çekilecek olan diziyle ilgili ilk resmi açıklama kısa bir süre önce yapıldı. 1960’ların anlatılacağı Yeşilçam isimli dizinin başrol erkek oyuncusu Çağatay Ulusoy olurken, kadrosu da merak konusu. Diziyle ilgili bir başka detay ise yine projenin iddiasını ortaya koymakta!

Zira dizinin yönetmenliğini Çağan Irmak üstleniyor! Irmak, Issız Adam, Babam ve Oğlum, Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya, Dedemin İnsanları, Çalıkuşu, Unutursam Fısılda, Bizi Hatırla, Çocuklar Sana Emanet gibi pek çok başarılı projeye imza atmasının yanı sıra dönem işlerinde de adından söz ettiriyor.

Yeşilçam dizisine imzasını atacak! Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinin yönetmeni belli oldu 8

Çağatay Ulusoy’un başrolünde olacağı ve 1960’ların Türkiye’sinin anlatılacağı bir yapımda yer alması da diziye dair merakı ve heyecanı daha da çok büyütüyor.

Afra Saraçoğlu’nun da adının geçtiği projenin 2021’de yayınlanması planlanırken, BluTV resmi hesabından diziyle ilgili kısa bir bilgi de verildi. “Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesi” olarak adlandırılan projeyle ilgili detayları, Çağan Irmak da kendi sosyal medya hesabından paylaştı ve “Sağlıkla ve güzellikle gelsin, sizi mutlu etsin” dileğini not düştü…

İşte o paylaşım:

Yeşilçam dizisine imzasını atacak! Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinin yönetmeni belli oldu 9