Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yeşim Arpat Mart ayı burç yorumunda İkizler Burcunu uyararak; “İş hayatına dikkat!” dedi

Yeşim Arpat Mart ayı burç yorumunda İkizler Burcunu uyararak; “İş hayatına dikkat!” dedi

tarafından sevda

Yeşim Arpat youtube kanalında, Mart ayının astrolojik gündemini yorumladı. Bu ay, 6 Mart’ta bir Yeni Ay ve 21 Mart’ta bir Dolunay olduğunu ayrıca, Merkür gerilemesi yaşanacağını ve 21-31 Mart tarihleri arasında ise Merkür ve Neptün kavuşumu gerçekleşeceğini belirten astrolog, bu hareketlerin tüm burçlara etkisini yorumladı. Uyarı ve tavsiyeleri, astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen Yeşim Arpat, İkizler burcu için şunları söyledi;

Yeni Ay 10. evinizde gerçekleşiyor yani bu kariyeriniz mesleğiniz ile ilgili yeni gelişmelere işaret ediyor, yeni sorumluluklar üstlenebilir taktir edilebilirsiniz. Yenilikler konusunda endişeli de olabilirsiniz.

Dolunay 5. evinizde gerçekleşecek keyif aldığınız eğlenceli konularda bir sona geleceksiniz, özellikle sanatsal faaliyetleriniz varsa veya eğlence sektöründe çalışıyorsanız artık bu işi yapamayacağım diyebilirsizniz Bu dönem riskli yatırımlarınıza da bir son vermek isteyebilirsiniz. Aynı karar verme durumu gönül ilişkileriniz için de geçerli, ilişkinizde bir final ya da ciddi bir ilerleme söz konusu olabilir. Dolunay zamanları karar zamanıdır karar verirken dikkat etmenizi öneririm.

5-28 Mart tarihleri arasında ki Merkür gerilemesi küçük aksaklıkları işaret eder. Sizin 10. evinizde gerçekleştiği için kariyer ve itibarınızla ilgili konularda etkisi olacak. Üstlerinizle yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Ayın son 10 günü Merkür Neptün kavuşumu da yine kariyer evinizde, bazı yanlış anlaşılmalar olabilir bunlara dikket etmenizi öneririm. Bu ay hayatınızda büyük ve önemli kararlar alabilirsiniz.