Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeşim Ceren Bozoğlu hayatıyla ilgili yeni bir karar aldı!

Yeşim Ceren Bozoğlu hayatıyla ilgili yeni bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, en son Kanal D ekranında Yüzleşme dizisinde yer almıştı. Dizinin kısa süreli olması ise tüm ekip için büyük şanssızlık idi.

Tatilde gönlünce eğlenmekte olan Yeşim Ceren Bozoğlu, aldığı yeni kararı instagram hesabından açıkladı.

Bozoğlu, artık hayatına renk katan, profesyonel olarak yapmadığı, sadece mutlu olduğu için yaptığı şeyleri yeniden hayatına katacak.

Bozoğlu, duygu ve düşüncelerini instagram hesabından şöyle anlattı:

Bu sene aldığım kararlardan biriydi, hayatımda bana neşe veren, profesyonel olmadığım ve sadece mutlu olduğum için yapacağım şeyleri hayatıma teker teker katmak..(işkoliklik bırakması zor bir bağımlılık, anlaşılacağı üzere?)Çocukluğumda beni en çok mutlu eden şeyleri düşündüm..Bisiklete binmek bunların başında geliyordu.Hâlâ da öyle…Yaşamımızı daha mutlu, daha keyifli bir hale getirmek istiyorsak oyun oynamanın kıymetini de unutmamak gerekiyormuş.

Fotoğrafta gördüğünüz arkadaşın bana verdiği neşeyi, özgürlük duygusunu ve mutluluğu ifade etmek çok zor.Ruhsal anti-aging için birebir kendisi.O yüzden naçizane tavsiyem:Çocukluğunuzda sizi gerçekten mutlu eden, gülümseten şeyleri tekrar hatırlayın ve yaşamınızda onlara yer açmak için ısrarcı olun.Hepimizin kendimize ait bir 30 dakikası olabilmeli bence.İster bisiklete binin, ister dans edin, ister peçete koleksiyonu yapın.Fark etmez..Göreceksiniz, hayattan çaldığımız o otuz dakikalık teneffüs, çok şeyi değiştirecek??İyi oyunlar herkese? #bisiklet #bisikletgünlükleri #oyun

Yeşim Ceren Bozoğlu hayatıyla ilgili yeni bir karar aldı! 7