Ana sayfa Sosyal Medya Hayaller ve Hayatlar dizisinin oyuncuları hayranlarından gelen soruları yanıtladı!..

Hayaller ve Hayatlar dizisinin oyuncuları hayranlarından gelen soruları yanıtladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- BeinConnect’te ekrana gelen Hayaller ve Hayatlar dizisi ilk bölümünden bu yana büyük ilgi görüyor. İçleri ısıtan hikayesiyle izleyiciyi kendine bağlayan dizide Yeşim Ceren Bozoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Aybüke Pusat ve Özge Gürel başrolde yer alıyor.

Dizide ‘Setenay’ karakterine hayat veren Melisa Aslı Pamuk ile ‘Melike’ karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu Onedio’da hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

İki ünlü oyuncu da dizideki karakterleriyle benzer özellikler taşıdıklarına dikkat çektiler. Uzun vadeli plan yapmayı sevmediğini söyleyen Melisa Aslı Pamuk için Yeşim Ceren Bozoğlu, “Melisa’da asker disiplini var, gestapo gibi hayatımda gördüğüm en disiplinli insanlardan biri. Ben de çok plancıyımdır” ifadelerini kullandı.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin oyuncuları hayranlarından gelen soruları yanıtladı!.. 7

Yeşim Ceren Bozoğlu bir yabancı oyuncuyla oynama şansı olsa Charlize Theron ve Meryl Streep ile oynamak istediğini söyledi.

Melisa Aslı Pamuk sette saç ve makyajını kendisinin yaptığını ifade etti. Yeşim Ceren Bozoğlu da saç makyaj konusunda rol ne gerektiriyorsa onu yapacağını söyledi.

Rol arkadaşına övgüler yağdıran Yeşim Ceren Bozoğlu, “Melisa arkadaşlarına çok önem veren biri bizi bütün kalbiyle dinler bu zamanda zor bulunacak güzel dost” sözlerini kullandı.

İlk bölümünden bu yana büyük bir beğeniyle izlenen ve neredeyse herkesten tam not alan Hayaller ve Hayatlar dizisi başarısını ikinci sezon onayı alarak taçlandırdı. İlk sezonun çekimleri sona ermişti. Ekibin ikinci sezon için yeniden sete çıkacağı öğrenilmişti ama sonradan gelen haber üzerine dizinin ikinci sezon çekimlerinin iptal edildiği ortaya çıktı. Hayaller ve Hayatlar dizisi 25. ve 26 bölümleri perşembe günü yayınlanarak, sona erecek.