Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeşim Ceren Bozoğlu, O Hayat Benim dizisindeki Nuran karakterini kafaya takmış bir kere!

Yeşim Ceren Bozoğlu, O Hayat Benim dizisindeki Nuran karakterini kafaya takmış bir kere!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, yıllar önce O Hayat Benim isimli dizinin başrolündeydi. Nuran isimli karakteri canlandıran oyuncu, bu rol için bir hayli kilo da aldı… Rol için aldığı kiloları daha sonraki süreçte vermekte çok zorlanan oyuncu, o dönemi hatırlarken bile kendisini eleştiriyor.

O Hayet Benim dizisinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Bahar Şahin, Erdal Cindoruk, Ahu Sungur, Sinan Albayrak, Didem İnselel, Zeynep Eronat, İclal Aydın gibi isimler bir arada yer almıştı.

Yeşim Ceren Bozoğlu, 2014 ile 2015 yıllarında Nuran karakteri ile yer aldığı diziden erken ayrılan isimlerden birisi oldu. Toplam 131 bölüm süren diziden ayrıldıktan sonra fazla kiloları nedeniyle sıkıntı yaşayan ve kilo vermenin o kadar da kolay olmadığını gören Yeşim Ceren Bozoğlu, yıllar sonra yine bu dönemi hatırlattı.

Geçtiğimiz perşembe günü 26. bölümü ile final yapan Hayaller ve Hayatlar dizisinde Melike karakterini canlandıran oyuncu, rol arkadaşı Melisa Aslı Pamuk ile birlikte Onedio’nun youtubu programına katıldı.

Yeşim Ceren Bozoğlu, O Hayat Benim dizisindeki Nuran karakterini kafaya takmış bir kere! 7

Bir izleyici, “Hoşuna gitmeyen bir saç yapıldığında kamera karşısında tedirgin oluyor musun?” şeklinde bir soru sordu.

Yeşim Ceren Bozoğlu söylediği şu sözlerle, O Hayat Benim dizisindeki Nuran karakterinin hala aklından çıkmadığını gösterdi:

“Ben Nuran’ı oynamışım. 110 kiloya çıkıp, böyle yağları saçıma sürüp.. Rol neyi gerektiriyorsa o, hiç öyle şeylere takılmam. Bununla birlikte eskiden çok sıkılıyordum, 45 dakika saçlar, makyajlar…”