Ana sayfa Sosyal Medya Yetenekli oyuncu Engin Hepileri ünlü müzik yapımcısını canlandıracak!..

Yetenekli oyuncu Engin Hepileri ünlü müzik yapımcısını canlandıracak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son olarak 2019 yılında Mucize 2: Aşk filmiyle beyazperdede yer alan oyuncu, şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi Prestij Meselesi’nin hazırlıklarına başladı.

Hikayesi 1992 – 1993 yıllarında geçecek olan Prestij Meselesi filminde, efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik şirketini kurduğu dönem anlatılacak.

Milliyet Cadde’de yer alan habere göre, o dönem çıkardığı albümlerle 9o’lı yıllara damga vuran Prestij Müzik’in hikayesinin anlatılacağı filmde, ünlü yapımcı Hilmi Topaloğlu’nu yetenekli oyuncu Engin Hepileri canlandıracak.

Yetenekli oyuncu Engin Hepileri ünlü müzik yapımcısını canlandıracak!.. 7

Engin Hepileri, 1991 yılında kurulan Prestij Müzik şirketinin gündem olduğu dönemin anlatılacağı filmde, 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’na hayat verecek.

Rolü için hummalı bir hazırlık içerisinde olduğu öğrenilen başarılı oyuncunun, bu süreçte Mahsun Kırmızıgül ile sık sık bir araya geldiği konuşuluyor.

Öte yandan iddialara göre; Yasak Elma dizisinde canlandırdığı ‘Kumru’ karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz da Prestij Meselesi filminin kadrosunda yer alıyor.

Yaptığı her proje ile adından söz ettiren Mahsun Kırmızıgül,  Prestij Meselesi filmi için oyuncu kadrosu çalışmalarına başladı.  Filmde Mahsun Kırmızıgül’ü, 29 yaşındaki oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak. Çekimleri  sonbahar döneminde başlaması planlanan filmin, 2023 yılında vizyona girmesi bekleniyor.