Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni hastane dizisi Yeni İstanbul’da büyük değişiklik!

Show TV’nin yeni hastane dizisi Yeni İstanbul’da büyük değişiklik!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV önümüzdeki sezon çok iddialı bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. ABD yapımı New Amsterdam dizisinin Türkiye uyarlaması olarak karşımıza çıkacak Yeni İstanbul dizisinde, ekrana gelmek için gün sayarken önemli bir değişik yaşandı.

New York’un en eski hastanelerinden birinde yaşanan mücadeleleri anlatan New Amsterdam dizisi O3 Medya tarafından Show TV’ye dizi olarak uyarlanıyor. Dizinin adı ilk olarak Yeni İstanbul olarak açıklanmıştı.

Hazırlıklarına uzun süre önce başlanan dizinin adı son anda değişti. Yeni İstanbul dizisinin yeni adı Hayat Bugün olarak belirlendi. Henüz sete çıkmayan Hayat Bugün dizisinin oyuncu kadrosunu oluşturma ve senaryo çalışmaları devam ediyor. Dizinin eylül ayında sete çıkması bekleniyor.

Show TV'nin yeni hastane dizisi Yeni İstanbul’da büyük değişiklik! 7

Hayat Bugün dizisinde en son Masumlar Apartmanı’nda Naci karakteriyle izlediğimiz başarılı oyuncu Tansel Öngel, kalp ve damar cerrahı Baran’ı canlandıracak. Dizinin diğer oyuncu kadrosu da çok güçlü.

Son dönemin en parlak isimlerinin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü ve Hande Doğandemir bulunuyor. Hande Doğandemir yeni dizide acil tıp uzmanı Derin karakterini canlandıracak. Dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın üstleniyor.

Akaydın, Türk dizi dünyasının unutulmaz yapımlarından Mucize Doktor’un da yönetmenliğini yapmıştı. Dolayısıyla Akaydın hastane ve tıp dünyasına oldukça aşina bir isim. Kore dizisi uyarlaması olan Mucize Doktor çok sevilmiş yurt dışında da reyting rekoruna imza atmıştı.