Ana sayfa Dizi Haberleri Zeytin Ağacı kırılması zor bir rekora imza attı!

Zeytin Ağacı kırılması zor bir rekora imza attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in en son yayınladığı Türk dizisi Zeytin Ağacı, arka arkaya çok büyük başarılar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bugüne kadar hiç işlenmemiş bir konuyu hikaye haline getiren Zeytin Ağacı dizisi bu kez kırılması zor bir rekora imza attı.

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu, Boncuk Yılmaz, Füsun Demirel ve Serkan Altunorak’ın yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi, hem hikayesi hem de oyunculukları ile büyük dikkat çekti. Bugüne kadar hiçbir dizi ve filmde işlenmemiş bir konu olan aile dizilimini hikayesine taşıyan Zeytin Ağacı sadece Türkiye değil tüm dünyadan seyirciler tarafından izlendi.

Çekimleri geçen sene Ayvalık’ta tamamlanan Zeytin Ağacı, yayınlandığı günden bu yana birçok başarı elde etti. En son başarısı ise çok dikkat çekici. Netflix’in verilerine göre 28 Temmuz’da yayınlandığı günden bu yana Zeytin Ağacı 88,5 milyon saat izlenerek büyük bir rekora imza attı. Zeytin Ağacı, bugüne kadar Netflix’te yayınlanan Türk dizilerini geçmiş oldu.

Zeytin Ağacı kırılması zor bir rekora imza attı! 7

Nuran Evren Şit’in hikayesinde üç kadın arkadaşın hikayesi anlatılıyor. Üç arkadaştan biri kansere yakalanınca hayatlarına, bugüne kadar hiç duymadıkları bir terapi yöntemi olan aile dizilimi giriyor. Bundan sonra hiçbirinin hayatı eskisi gibi olmuyor. Bugüne kadar hiç işlenmemiş bir konu olan aile dizilimi dizinin sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ses getirmesine neden oldu.

Bu arada Zeytin Ağacı, ABD ve Finlandiya gibi ülkelerde Twitter’da gündem maddeleri içinde yer almayı da başardı. Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonu da bekleniyor ancak henüz bir netlik yok. Dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak yayınlandı.

Netflix’in dünyanın pek çok ülkesindeki aboneleri tarafından merakla izlenen dizisi, İngiltere’de daha önce hiç bir Türk dizisinin yapamadığını yaptı ve ülkede Netflix Top 10 listesine girmeyi başardı. Zeytin Ağacı ayrıca Netflix’in İngilizce Olmayan Diziler listesinde halen ikinci sırada yer almakta.