Ana sayfa Dizi Haberleri Özgü Namal’ın yıllar sonra ekrana dönüşü hayranlarını mest edecek!

Özgü Namal’ın yıllar sonra ekrana dönüşü hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özgü Namal, kariyerinde yepyeni bir sayfa açmak amacıyla yeniden dizi setlerine dönme kararı aldı. Bu durum, 9 yıldır oyuncuyu özlemle bekleyen hayranlarını çok mutlu etti. 1978 doğumlu olan ve uzun süre gözlerden uzak bir yaşamı tercih eden Özgü Namal, 2020 yılında kalp krizi sonucu kocasını kaybetmesinin ardından çocuklarına kendisini adamıştı.

Ünlü oyuncu, en son 2013-2014 sezonunda başrolünde yer aldığı Merhamet dizisi ile hayranlarının karşısına çıkmış, sonrasında ise gelen hiçbir teklifi kabul etmemişti. 1998 yılından itibaren setlerde yer alan, birbiri ardına iddialı projelerde bulunan Özgü Namal’ın 9 yılın ardından yeniden kariyerine devam edecek olması, çok önemli bir karar olarak gözüküyor.

Yeditepe İstanbul, Kurtlar Vadisi, Hanımın Çiftliği ve Merhamet gibi yapımlardaki rolleri ile unutulmayan oyuncu, yakında Kızıl Goncalar isimli dizi projesi ile ekranlara dönüş yapıyor.

Özgü Namal’ın heyecanını yaşayan dizi hayranları, şimdi de Özcan Deniz’in erkek başrol olarak Gold Film ile anlaştığına yönelik basında yer alan haberler ile bir hayli memnun oldu.

Özgü Namal'ın yıllar sonra ekrana dönüşü hayranlarını mest edecek! 7

Özgü Namal ile Özcan Deniz ikilisinin kış sezonunun en iddialı dizi çiftlerinden birisi olacağına da şimdiden kesin gözüyle bakılıyor.

Faruk Turgut gibi tecrübeli bir yapımcının böyle iddialı isimleri bir araya getirdiği Kızıl Goncalar dizisinin hikayesinin de şimdiden büyük merak konusu olduğunu söylemek lazım.

Fox TV’de ekrana gelmesi beklenen dizinin diğer oyuncuları da merakla bekleniyor ve yakında yeni bilgilerin paylaşılması şaşırtıcı olmayacaktır.

Eylül ayı itibari ile kış sezonunun en iddialı yapımlarından birisi olarak gözüken Kızıl Goncalar dizisi sosyal medyada ve internet ortamında fazlasıyla konuşulacak gibi gözüküyor.