Ana sayfa Dizi Haberleri Yettiniz artık! Afili Aşk dizisinde nefret edilen ikili!

Yettiniz artık! Afili Aşk dizisinde nefret edilen ikili!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Çarşamba akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrolündeki Afili Aşk dizisinde, izleyicilerin gıcık olduğu ikiliyi hemen bildiniz değil mi? Yelda ve Ceyda…

Yelda Yiğiter, Muhsin’in ikinci eşi. Evlendikten sonra podyumdan eline etiğini çekti, ama bir türlü de sosyetik olamadı. Şimdi bu görevin oğlu Kerem’de olduğuna inanıyor.

Neşe Beykent’in canlandırdığı Yelda Yiğiter karakteri, şu aralar Afili Aşk hayranlarının pek de görmek istemediklerinden…

Diğer isim ise Zeynep Tuğçe Bayat’ın canlandırdığı Ceyda Aran… Hem güzel hem başarılı hem de hırslı bir kadın. Kerem’e takıntı derecesinde aşık, hem de çocukluğundan bu yana… Yelda’nın favori gelin adayı Ceyda, havalı mı havalı…

Ayşe ve Kerem ikilisinin Ceyda ve Yelda’dan çektikleri artık izleyicileri bıktırdı.Sosyal medyada Afili Aşk hayranları bu ikiliden yaka silkiyor.

Yettiniz artık! Afili Aşk dizisinde nefret edilen ikili! 7

“Yelda ve Ceyda’yı bir kaşık suda boğmak isteyenler” diye yorumları sosyal medyada bolca görebilirsiniz.

“Bu aşkın önünde kimse duramayacak” diyerek Ayşe ve Kerem aşkını savunun dizi hayranları, bu iki karakteri hiç sevmiyor.

Ancak bir başka gerçek daha var ki, bu ikili olmasa Afili Aşk bu kadar da ilginç ve beğeniyle izlenmez…

Aslında hem sevimsiz hem varlıkları ile diziye heyecan katan ikili bu…

Ceyda için “patlak gözlü sarı şeytan” ifadesini kullanan dizi takipçileri, “AyKer’i ayırmaya kimsenin gücü yetmez” diyerek de senaristlerin aslında nasıl başarılı bir kurgu oluşturduğunun yansımasını gösteriyor.

Yelda ve Ceyda yüzünden sinirleri bozulanlar da var. Bazı hayranlar ise dizinin romantik komediden entrikaya geçişine isyan ediyor.