Ana sayfa Sosyal Medya Yılın düğünü için planlar büyük! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğünü öyle bir günde bitmeyecek!

Yılın düğünü için planlar büyük! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğünü öyle bir günde bitmeyecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son dönemin çok konuşulan popüler genç oyuncularından olan Demet Özdemir, bir süre önce gönlünü meslektaşı Oğuzhan Koç’a kaptırmıştı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan Koç, aynı zamanda müzisyen kimliği ile de biliniyor.

İkili bir sürelik beraberliğin ardından kısa bir ayrılık yaşamış ve daha sonra bir araya gelerek evlenecekleri haberleriyle gündemi sarsmışlardı. Oğuzhan Koç’un romantik bir gece düzenleyerek 14 Şubat’ta evlenme teklif ettiği Demet Özdemir, taktığı yüzükle nişanlandıklarını da cümle aleme göstermişti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un mutlu beraberlikleri sürerken, zaman zaman İstanbul sokaklarında magazincilerle de yolları kesişiyor. İyi anlaştıkları ve beraberliklerini evliliğe taşıyacakları için heyecanlı olan çifte en çok düğünleri ile ilgili sorular yöneltiliyor.

Ekrana en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelen Demet Özdemir, bu sezon ekranda yoktu. Ancak Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri isimli filmle gündemden düşmedi.

Ardından Disney Plus ile bir anlaşma yapan oyuncu, şu sıralar Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy ile başrolünde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimlerinde.

Yılın düğünü için planlar büyük! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğünü öyle bir günde bitmeyecek! 7

İş ve aşk hayatında güzel ve mutlu günler geçiren oyuncunun düğün planları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Çift, magazincilere daha önce bu yaz düğün yapacaklarını bir röportajlarında söylemişlerdi. Düğünle ilgili hazırlıklara da başladıkları öğrenildi.

İkili son röportajlarında ise düğünleri ile ilgili çıkan ‘4 gün sürecek’ iddialarına da yanıt verdiler. Çiftin 4 gün 4 gece olmasa bile 2 gün iki gece sürecek bir plan yaptıkları da bu röportajda ortaya çıktı!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, düğünle ilgili soruya, “4 gün değil ama 2 gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek, herkese zaman ayırmak istiyoruz” yanıtını verdiler.