Ana sayfa Dizi İzle Yılmaz çiftlikte! – Bir Zamanlar Çukurova 5. Bölüm

Yılmaz çiftlikte! – Bir Zamanlar Çukurova 5. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 5. bölümü 11 Ekim Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlandı.
Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış’ın başrolünde yer aldığı dizinin 5. bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Dizinin 5. bölümünden bazı sahneler youtube sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki 5. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

“Ben onu hiç görmemeye bile razıyım, yeter ki iyi olsun…”

Bir Zamanlar Çukurova’da heyecan iyice artıyor. Züleyha’ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz’da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha’nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor!

Artık sabrını koruyamayan Demir’in, Züleyha’ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha’nın kaçışı, Demir’in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak. Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor.

Bir sonraki adımını nasıl atacak? Hem Züleyha’sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar’dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?