Ana sayfa Dizi Haberleri Yılmaz Erdoğan’ın sosyal mesafe dizisinin hikayesi ortaya çıktı!

Yılmaz Erdoğan’ın sosyal mesafe dizisinin hikayesi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan, koronavirüs salgını nedeniyle karantina günlerini değerlendirdi. Bu süreçte bir dizi senaryosu yazan Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz gün bu müjdeyi instagram hesabından duyurdu.

Babam ile Sosyal Mesafe ismini taşıyan dizi büyük merak uyandırdı. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, dizinin hikayesini köşesinden duyurdu. Ali Eyüboğlu’nun verdiği bilgiye göre yaşadığımız bu günleri unutulmaz kılacak bir komedi dizi geliyor.

Babam ile Sosyal Mesafe isimli dizinin konusu şöyle: Eşiyle tartışan adam evi terk edip, oğlunun yanına gider. Devlet, salgın yüzünden sokağa çıkma yasağı ilan edince araları limoni olan baba ve oğlu, günlerce aynı evde baş başa kalınca olanlar olur.

Ali Eyüboğlu, Yılmaz Erdoğan’ın baba rolünün yanı sıra anne rolünde de Demet Akbağ’ın yer almasını önerdi. Eyüboğlu, “Yılmaz Erdoğan, keşke Demet Akbağ’a da ‘eş’ rolünü yazsa, o zaman dizi daha da eğlenceli olur. Böylece yapım ‘erkek muhabbeti’nden kurtulup, televizyon dizilerini domine eden kadın seyirciyi de yakalamış olur” dedi.

Yılmaz Erdoğan, bu diziyi yazarken 11 yaşındaki oğlu Rodin ile yaşadıklarından da esinlendi.

Erdoğan’ın oğlunu kimin canlandıracağı da merak konusu oldu.