Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat normale dönüyor, Zümrüdüanka için karar haftası!

Hayat normale dönüyor, Zümrüdüanka için karar haftası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Zümrüdüanka’nın çekimlerine ne zaman devam edileceği bir süredir merak ediliyordu. Zümrüdüanka için planlar yapılsa da hayatın günlük akışına dönüşü bekleniyordu.

Mayıs ayının içinde hayatın yeniden normale dönmeye başlayacağına yönelik işaretler gelince Pastel Film de Ramazan bayramı sonrası için planlama yaptı. Ancak henüz net karar verilmedi.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Cuma gününe kadar gelişmeler takip edilecek. Zümrüdüanka’nın yapımcıları Yaşar İrvül ile Efe İrvül, sette çalışmaların başlaması için son kararı bu hafta içinde alacak. Beklentiler Haziran ayı başında dizinin Ürgüp’teki çekimlerinin başlaması yönünde.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı dizide Selim Bayraktar, Sebahat Kumaş, Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan gibi isimler de bulunuyor.

Dizinin yeni bölümlerinde Sermiyan Midyat kadroya katılıyor. Ancak Itır Esen de diziden ayrılacak. Yeni bölümler için senaryoda da önemli değişiklikler yapıldığı biliniyor.