Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 7 Mayıs Perşembe 78. bölümde Balu ölümle burun buruna

Aşk Bir Rüya 7 Mayıs Perşembe 78. bölümde Balu ölümle burun buruna

tarafından ker_def

Aşk Bir Rüya dizisinin 7 Mayıs Perşembe günü izleyicilerle buluşacak olan 78. bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Balu ölümle burun buruna geliyor. Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki Bihan’ın suçsuz olduğunu ispatlamak için elinden geleni yapar. Balu ise ölümün eşiğine gelir. Balu ölecek mi?

Thapki’nin avukat olarak mahkeme salonuna girmesi başta Bihan olmak üzere herkesi şok eder. Vasu Bihan’ı savunduğu için Thapki’ye çok kızar fakat onu kararından döndüremez. Bihan ise Thapki’nin kendisi için yaptıklarını görünce çok mutlu olur.

Thapki Bihan’ın suçsuz olduğunu, olay yerinde üçüncü bir kişinin olma ihtimalini mahkemeye anlatır. Thapki’ye hak veren hakim polislerden olayın tekrar soruşturulmasını ister. Öte yandan Balu’nun durumu kötüleşir. Bunu duyan aile üyeleri hastaneye koşar. Balu ölecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan